Noul ecran portabil The Freestyle

Proiectarea imaginii pe orice suprafață

Ajustare imediată a imaginii

Sunet premium 360˚

Experiența Samsung Smart TV

Bucură-te de experiențe unice oriunde ai fi

Bucură-te de experiențe unice oriunde ai fi

Unghi Dinamic de 180˚

Găsește unghiul perfect de vizionare. Rotește corpul acestuia pentru a mișca imaginea de pe perete pe pod, cu o singură mișcare.

Design compact

Fă cunoștință cu The Freestyle. Este un ecran portabil cu toate funcțiile Smart TV într-un corp mic.

Design compact

Portabilitate

Ușor de transportat și manevrat. Cu Freestyle te bucuri de un ecran mare oricând, oriunde.

* Este posibil ca produsul să nu funcționeze corespunzător, în condiții severe de praf și de umiditate.

Portabilitate

Compatibilitate cu baterie exterioară

Conectează The Freestyle cu bateria exterioară utilizând cablul USB-C, ce este inclus. Proiectorul este compatibil cu bateriile exterioare cu standartul USB-PD, putere de 50 W și o tensiune de ieșire de 20 V și mai mult.

  • * Cablul de alimentare cu conectorul USB Type-C este inclus în kit-ul proiectorului The Freestyle.
  • * Bateria suplimentară este vândută separat.
  • * Samsung nu duce responsabilitatea pentru utilizarea bateriilor exterioare de la alți producători.

Auto Keystone

Freestyle ajustează automat imaginea, oferindu-ți o experiență de vizionare perfectă. Tot ce trebuie să faci este să-l pornești.

Auto Focus

Freestyle focalizează automat, pentru a oferi o imagine clară în câteva secunde, ca tu să te bucuri de conținutul tău preferat fără efort.

Auto Leveling

Auto Leveling se asigură că ecranul tău rămâne drept pe orice suprafață pe care vrei sa proiectezi, inclusiv campinguri stâncoase și paturi moi.

Proiector puternic

Creează-ți propriul cinema de acasă, cu Freestyle. Acesta poate proiecta pe o suprafață de la 30 până la 100 de inch.

Scalarea și mișcarea imaginii

Reglează poziția ecranului fără mișcarea proiectorului. Schimbă scara imaginii de până la 50% și o poți muta în patru direcții până când găsești poziția perfectă.

Calibrare intelectuală

Nu ai un perete alb? The Freestyle va optimiza proiecția ținând cont de culoarea peretelui pentru a îmbunătăți condițiile de vizualizare.

* Caracteristicile imaginii pot depinde de culoarea peretelui. * Este nevoie de dispozitive mobile compatibile (2019 Galaxy S/Note/Flip/Fold, 2019 iPhone sau mai nou), precum și încărcarea și instalarea aplicației SmartThings. * Pentru a obține cele mai bune rezultate, vizionarea conținutului este recomandată în condiții de lumină slabă.

Sunet omnidirecțional 360˚

Difuzor 360˚ cu putere de 5W

Difuzorul puternic încorporat îți oferă un sunet 360 care te învăluie, astfel încât vei obține o experiență audio captivantă, oriunde te afli.

Tehnologie 1080p Full HD/PurColor/HDR

Scufundă-te într-o imagine cu o rezoluție Full HD având culori strălucitoare, ca și cum te-ai afla în cadru.

Tehnologie 1080p Full HD/PurColor/HDR

* Impresiile de la vizionare pot varia în dependență de tipul conținutului și de format.

Experiența Samsung Smart TV

Smart TV de la TIZEN

Smart TV deschide o lume infinită de opțiuni de divertisment, cu programe de la cei mai buni furnizori de conținut de servicii de streaming din lume, dar și serviciile sale proprii Samsung.

Experiența Samsung Smart TV

* Serviciile Smart și imaginea grafică GUI se pot modifica în funcție de modelul dispozitivului și regiunea de vânzare. * Undele servicii sunt disponibile doar după înregistrare și abonare.

Redă conţinutul de pe telefon pe un ecran mai mare

Mod Mobile Mirroring

Redai conținut direct de pe telefon, cu aplicația SmartThings pentru Android și iOS sau AirPlay 2 pentru dispozitivele Apple.

* Acest serviciu funcționează numai când televizorul și mobilul sunt pornite. * Necesită descărcarea și instalarea aplicației SmartThings. * Apple și AirPlay 2 sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și în alte țări. AirPlay 2 necesită iOS 12.3 sau o versiune ulterioară sau macOS 10.14.5 sau o versiune ulterioară. * Este posibil ca Apple AirPlay să nu fie acceptat, în funcție de model sau de zona geografică.

 Redă conţinutul de pe telefon pe un ecran mai mare

Tap View

Doar atinge cu smartphone-ul The Freestyle. Doar de atât este nevoie pentru a afișa conținut de pe telefonul mobil.

* Acest serviciu funcționează numai când televizorul și telefonul mobil sunt pornite. * Telefoanele compatibile: Samsung Galaxy. Android 8.1 și versiuni superioare.

Conectează-te și privește TV din oricare cameră

Privește conținutul de la televizor redat de proiectorul The Freestyle. Translează conținutul, gestionează și privește televizorul cu ajutorul la The Freestyle.

Conectează-te și privește TV din oricare cameră

* Acest serviciu este disponibil doar pentru modelele compatibile de televizoare (modelul Samsung Q70 2017 și versiuni superioare). * Modul Mirroring este disponibilă doar pentru utilizare personală, nu pentru utilizare comercială. * Caracteristicile separate ale rețelei Wi-Fi Direct pot afecta calitatea imaginii și a conexiunii.

Creează o atmosferă aparte

Modul Ambient

Îți poți transforma cu ușurință mediul în care te afli în ceea ce ai vrea să vezi. Alege efectele vizuale: iluminare neon, prizma sau una din fotografiile tale preferate - cu The Freestyle ai posibilități nelimitate pentru a decora camera.

Disponibil în magazinele partenerilor comerciali

maximum
bomba
enter
darvin
ultra