Priveșțe conținutul chiar acum!
Mai mare, mai bun!

Ecran mare cu rezoluție 4K

Pregătește-te pentru o nouă experiență cinematografică. Indiferent de locul în care te așezi, ecranul de la 120 inch până la 130 inch iți va oferi scene cu adevărat imersive. Iar rezoluția 4K va oferi ochilor o imagine clară și culori extraordinare. Vezi toate detaliile, dezvăluite în fiecare scenă.

Libertatea de a-ți amenaja spațiul

Ultra short throw

Amplasarea proiectorului tău este acum lipsită de griji. Cu ajutorul tehnologiei Ultra Short Throw, The Premiere poate reda conținut pe o suprafață de până la 130 de inch, fiind poziționat foarte aproape de perete. Și cu senzori speciali încorporați, sesizează când se apropie copiii, reducând automat luminozitatea pentru a le proteja ochii.

Mai multe moduri de a te bucura de proiectorul The Premiere

Experiența unui Smart TV

Cu noul proiector The Premiere, te poți bucura de asemenea de funcționalitățile și aplicațiile disponibile pe televizoarele Smart TV Samsung. Și spre deosebire de proiectoarele convenționale cu lampă, acesta dispune de pornire instantanee.

Așează-l lângă perete

Instalare ușoară

Acest proiector este conceput să stea chiar în fața peretelui, facilitând instalarea și conectarea. Iar când îl pornești, vei realiza cât de ușor este să reglezi dimensiunea ecranului.

Bucură-te de o experiență sonoră captivantă

Sunet puternic

Cu sistemul integrat de 2.2 canale și o putere de 30W, vei obține un sunet uimitor, pentru o experiență cinematografică completă cu proiectorului The Premiere.

Modele

Videoproiector The Premiere,
4K Triple Laser LSP9T

SP-LSP9TUAXUA

Videoproiector The Premiere,
4K Triple Laser LSP7T

SP-LSP7TUAXUA

Cumpără la partenerii comerciali