Bucură-te de personalizare
automată a regimului de spălare și uscare

Curățare eficientă, spălare inteligentă

Acum fiecare membru al familiei va avea ciclul său individual de spălare și uscare. Inteligența artificială îți va reține obiceiurile de spălare. 4 senzori smart determină încărcătura și nivelul de murdărie al hainelor și reglează cantitatea de detergent și apă pentru cel mai bun rezultat. După aceasta, datorită sincronizării intelectuale, uscatorul va selecta automat programul de uscare pe baza ciclului de spălare. Îți rămâne doar să treci hainele din mașina de spălat în uscător. Plus la aceasta, mereu vei putea seta graficul spălărilor, monitoriza procesul și să primești recomandările pentru îmbunătățirea acestora în aplicația SmartThings.

 

Confort maxim -
minim de lucruri uitate

Adaugă ce ai uitat, chiar și după startul spălării, cu AddWash™

Ai uitat să pui ceva în mașină? Te salvează ușa inovatoare AddWash™. O deschizi în timpul programului după ce a început ciclul de spălare și adaugi în mașină balsam¹ articolul uitat, sau ce ai spălat cu mâna și are nevoie de o clătire adăugătoare.2

Lucrurile preferate vor arăta ca noi mai mult timp

Apreciază curățarea eficientă cu Eco Bubble™

Tehnologia Eco Bubble™ curăță cu putere și în profunzime, chiar și la temperaturi mici. Detergentul se transformă în bule și pătrunde rapid în țesături, unde elimină murdăria. Tehnologia Eco Bubble™ protejează culoarea și textura hainelor, iar lucrurile tale preferate vor arăta ca noi mai mult timp.

 

Cu grijă pentru sănătatea celor dragi

Igienizarea cu aburi elimină
bacteriile și alergenii

Igienizarea cu aburi îndepărtează murdăria persistentă fără a fi nevoie de prelucrare anterioară. Aburii elimină 99% dintre bacterii și alergeni, pentru a savura curățenia ideală a hainelor.

Super eficiență
în 59 de minute

Economisește timp cu regimul rapid de spălare.

Programul rapid scurtează perioada ciclului de spălare cu 34%. Sistemul dual de alimentare cu apă distribuie fluxul puternic din partea de sus și de jos. Iar tehnologia Eco Bubble™ curăță puternic, iar clătirea e mai rapidă cu un flux adițional de apă direct în tambur dar și prin accelerarea vitezei de centrifugare. Vei obține un rezultat ideal în doar 59 de minute.

Alege mașina ta de spălat cu inteligență artificială

  • 1. Se pot adăuga doar articole din material textil, îmbrăcăminte, detergent și balsam.
  • 2. Ușa Add Wash se deschide numai atunci când temperatura tamburului este sub 50°C.
  • 3. EcoBubble.
  • 4. Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/4 kg încarcare / program Super Eco Wash la rece (WF80F5E5U4W) vs. bumbac 40 °C fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.
  • 5. Pe baza raportului realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparând o soluție normală de detergent și o tehnologie cu bule, fără acțiune mecanică.
  • 6. Pe baza raportului de testare în laboratoarele companiei și elaborate de compania Intertek. Rezultatele individuale pot varia.