Având în vedere situația globală, este foarte important să rămâneți în contact cu rudele și prietenii pentru a primi informații în timp util.

Samsung are mereu grijă de clienții săi și le oferă suport maxim, oferind servicii de înaltă calitate și funcționarea fără probleme a tehnologiei. În timp ce rămâneți acasă, Samsung vă asigură că tehnica dvs. care necesită reparații este livrata cât mai curând posibil la centrul de servicii și după reparație - din nou la domiciliu!

Cu grijă pentru consumator, în perioada de carantină, Samsung lansează serviciul „Stați acasă, vom avea grijă de servicii”, care funcționează în Chișinău. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vizitați un centru de servicii pentru a livra un dispozitiv care are nevoie de reparații în centru de service.

Samsung o va face pentru dvs. - pentru a trimite dispozitivul la centrul de servicii, trebuie doar să comandați serviciul „Stați acasă, vom avea grijă de servicii” în orice mod convenabil pentru dvs.:

Asistență în limba română 22 667 400 (plata conform tarifelor operatorului dvs.; luni - vineri între 8:00 și 17:00).
Asistență în limba rusă: la numărul de telefon 22 667 400 (plata conform tarifelor operatorului dvs.; zilnic între 7:00 și 22:00) .

Pentru a comanda serviciu, asigurați-vă că indicați::

  • numele expeditorului;

  • numărul de contact (prin care vă va suna curierul);

  • oraș (doar Chișinău);

  • adresa;

  • modelul și numărul de serie sau codul IMEI al dispozitivului care urmează să fie reparat.

Centrul nostru de contact va completa o cerere și va oferi numarul ei. După aceea, un reprezentant al centrului de service vă va contacta pentru a vă intelege timpul convenabil pentru vizită.
Dispozitivul va fi reparat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate ale Samsung și cât mai scurt timp!
Când dispozitivul este gata, centrul de servicii vă va contacta pentru a clarifica detaliile livrării de retur.
Cu Samsung și serviciul „ Rămâne-ti acasă și vom avea grijă de servicii”, puteți fi încrezuți că tehnica dvs. este în mâini sigure !

* Livrare acceptă smartphone-uri, tablete și ceasuri inteligente.