Vad är trådlös laddning och hur använder jag den med min Galaxy S6/S6 Edge?

Last Update date : 2017.10.05

Telefonen har en inbyggd spole för trådlös laddning. Du kan ladda batteriet med en trådlös laddare (säljs separat).

1. Placera mitten av telefonens baksida i mitten på den trådlösa laddaren. Du kan kontrollera återstående laddningstid på skärmen. Den faktiska återstående tiden kan variera beroende på laddningstillståndet.

laddning

2. När telefonen är fulladdad kopplar du bort den från den trådlösa laddaren.

Observera:

- Du kan kontrollera batteriets laddningsstatus via batteriikonen på skärmen.
- Om det finns föremål mellan telefonen och den trådlösa laddaren kan det hända telefonen inte laddas som den ska.
- Om du använder den trådlösa laddaren i områden med svaga nätverkssignaler kan nätverksmottagningen brytas.
- Använd trådlösa laddare som har godkänts av Samsung. Om du använder andra trådlösa laddare kan den hända att batteriet inte laddas som det ska.