Galaxy Underhållsläge

Underhållsläget skyddar din integritet när någon annan använder din telefon som till exempel när du skickar den för reparation. Den här nya integritetsfunktionen blockerar åtkomsten till din data för att du ska känna dig lugn när den är utom synhåll. I Underhållsläge kan man inte få åtkomst till din personliga data. Detta inkluderar bilder, meddelanden och konton. Endast förinstallerade appar är tillgängliga. Du behöver låsa upp din telefon för att stänga av Underhållsläget.

Endast standardappar kommer att vara aktiva i Underhållsläge. Alla appar som laddas ned i Underhållsläget kommer att vara tillgängliga och de kommer automatiskt att raderas när underhållsläget stängs av.

Vy av Galaxy-enhet med logotyp för underhållssköld.  Vy av Galaxy-enhet med logotyp för underhållssköld.

Notera:

• Galaxy-Underhållsläge kräver ett pin eller ett lösenord innan aktivering. Om det inte är aktiverat kommer du att bli ombedd att skapa ett pin eller lösenord till låsskärmen innan du aktiverar Galaxy underhållsläge. Du behöver också ha ett pin eller lösenord för att låsa upp din enhet eller för att deaktivera Galaxy underhållsläge.
  • Underhållsläge kommer stödjas på Galaxy-enheter som kör Android 13 eller senare, tillgängligheten varierar beroende av modell.

Hur du startar Underhållsläge

Hur du startar Underhållsläge

Notera: När Underhållsläge är aktiverat kan din personliga data inte kommas åt och endast förinstallerade appar är tillgängliga.

Hur du avslutar Underhållsläge

Hur du avslutar Underhållsläge

Obs!

• Du kan också avsluta underhållsläget genom att gå till Inställningar > Enhetsvård > Underhållsläge.