Hur hanterar jag appar på min Galaxy S9/ S9+?

Last Update date : 2018.03.13

Organisera din hemskräm och hitta dina favoritappar snabbare och enklare.

Byt mellan hemskärmen och appskärmen
Utan att trycka på Appar-knappen så kan du öppna appskärmen genom att svepa uppåt eller neråt på hemskärmen. För att komma tillbaka till hemskärmen sveper du uppåt eller neråt på appskärmen.

5

Du kan också trycka på hemknappen eller bakåtknappen.

Visa Appar-knappen på hemskärmen
Om du vill öppna appskärmen med Appar-knappen, vänligen följ dessa steg:
1. På hemskärmen – tryck och håll inne på ett tomt fält, eller nyp ihop med två fingrar för att komma åt redigeringsalternativen.
2. Tryck på “Inst. för hemskärm”.

3

3. Tryck på “Knappen Appar”.

3
4. Välj “Visa appen Knappar” och sedan “Använd”

4
5. ”Appar”-knappen kommer att dyka upp som en favoritapp i botten av hemskärmen.

5

Lägga till en app till hemskärmen
1. Tryck och håll inne en app på appskärmen.
2. Välj alternativet ”Lägg till på hemsk.”
3. Du kan också dra app-ikonen till den övre delen av skärmen och hålla den i 2-3 sekunder tills hemskärmen dyker upp i bakgrunden.
4. Placera appen på hemskärmen för att skapa en genväg automatiskt.

5

Ta bort en app från hemskärmen
1. Tryck och håll inne den app du vill ta bort från hemskärmen .
2. Välj alternativet ”Ta bort från hemskärm”.

5

Gruppera appar och skapa mappar

För att hålla din skärm städad och snabbt kunna komma åt och starta appar så kan du gruppera liknande appar i mappar.
1. På hemskärmen eller appskärmen, tryck och håll inne en app och dra den till en annan app.

5
2. När en mapp-ram visas runt apparna så släpper du ner appen.
En ny mapp skapas med de valda apparna. Tryck på ”Ange mappnamn” och välj ett namn för appen.
3. För att lägga till appar, välj ”Lägg till appar” på mappen. Boka i önskade appar och välj ”Lägg till”. Du kan också lägga till den genom att dra dem till mappen.

10

Flytta appar från en mapp: Tryck och håll inne en app och dra den till en ny plats.
Ta bort en mapp: Tryck och håll inne en mapp och välj sedan ”Ta bort”. Endast mappen kommer att tas bort. Mappens appar kommer att förflyttas till appskärmen.

Avinstallera och inaktivera nedladdade applikationer

För att avinstallera en installerad applikation, tryck bara och håll inne en app och välj Avinstallera.

5

Det finns vissa standardappar som inte kan avinstalleras. Dessa kan inaktiveras genom att trycka och hålla inne en app och välja Inaktivera.