Stödjer Galaxy S9/S9+ funktioner för Adoptive Storage?

Last Update date : 2018.03.26

Galaxy S9/S9+ stödjer inte denna funktion.

 

Då externt minne enkelt kan sättas in och tas bort, kan det inte garantera systemstabilitet

och att skydda datafiler.

 

Huvudsakligen, Adoptable Storage är applicerat till enheter med låg minneskapacitet på

grund av tekniska begränsningar eller kostnadsfrågor. Vill du å andra sidan använda det

som internminne, får du formatera minneskortet och kryptera det.

 

Hjälp oss att bli bättre!

Q1. Hjälpte innehållet dig?

Q2. Hur nöjd är du med guidens innehåll?

Q3. Berätta vad som var bra respektive dåligt med denna gudie och hur kan vi göra den tydligare!

Behöver du ytterliggare hjälp, kontakta gärna vår support via ikonerna nedan

Behöver du service? Serviceställen

Dela detta objekt

Stäng delapopup

Tack!

Tack för att tagit dig tiden att besvara frågorna.

ok