S View preklopna maska za Galaxy A52

S View preklopna maska za Galaxy A52

EF-EA525PBEGEE

Odaberite boju

Boja :

Antimikrobna zaštita maske

Smart S View maska sa novčanikom ima antimikrobni premaz koji ga štiti od propadanja uzrokovanog mikrobima. U njega se ulijeva aditiv na bazi cinka za koji je potvrđeno da neprekidno blokira razmnožavanje bakterija pa tako možete zaštiti svoju masku od mikroba.

*Za obavljanje svoje antimikrobne funkcije ovaj proizvod je tretiran biocidnom supstancom cink pirition (Zinc Pyrithione). **Antimikrobno svojstvo ne štiti korisnike u potpunosti od bakterija i ne pruža zaštitu od virusa, uključujući Covid-19. ***Antimikrobni efekat može varirati ovisno o uslovima upotrebe. ****Antimikrobni premaz nalazi se samo na spoljnoj strani maske.

Neka Vam je pri ruci

Galaxy A52, A52 5G Smart S View maska s novčanikom ima unutarnji skriveni džep koji je praktičan za svakodnevno nošenje Vaših prioritetnih kartica.

Štiti sprijeda i straga

Svojim tankim ali otpornim dizajnom, Galaxy A52, A52 5G Smart S View maska s novčanikom pruža zaštitu sprijeda i straga.

Jednostavan pristup sa Smart S View maskom

Sa prozirnim mini prozorčićem i pametnim senzorom Galaxy A52, A52 5G Smart S View maska s novčanikom omogućava da jednostavno primate pozive, vidite notifikacije i koristite druge ključne funkcije bez otvaranja maske.

*Pametni telefon se prodaje odvojeno. **Sve specifikacije i opisi koji su navedeni u ovom dokumentu mogu se razlikovati od stvarnih specifikacija i opisa proizvoda. Sadržaji na ekranu i slike su simulirani i služe samo kao ilustracija. Sve funkcionalnosti, dostupnost, karakteristike, specifikacije, GUI i ostale informacije o proizvodu navedene u ovom dokumentu podložni su promjenama bez obaveze da se iste prethodno najavljuju.

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.