Isteklo

Vrijedi od 05/08/2020 ~ 20/08/2020

Promocija tablet uređaja: Poručite prije svih Galaxy Tab S7 I S7+ i dobijate poklon Promocija tablet uređaja: Poručite prije svih Galaxy Tab S7 I S7+ i dobijate poklon

Ukoliko ste i vi jedna od onih osoba koje najviše uživaju kada se zabavljaju ili rade na velikom ekranu, razveselit će vas činjenica da su Galaxy Tab S7 ili S7+ modeli tablet uređaja sada dostupni. Dodatno, ukoliko se odlučite nabaviti ih prije svih, očekuje vas divan poklon – book cover futrola, koja će vam pružiti mogućnost da maksimalno iskoristite performanse ovih moćnih uređaja.

Ovi najnapredniji Galaxy tableti promijenit će način na koji se zabavljate, ali i način na koji obavljate sve svoje zadatke. Galaxy Tab S7 i S7+ donose vam mogućnost uživanja na ultraglatkom ekranu. Međutim, kad god to poželite, možete ih pretvoriti u uređaje vrhunskih PC performansi i uživati u radu na pravoj tastaturi. I S Pen olovka brzog odziva je uvijek tu, nadohvat ruke, za sve bilješke koje poželite napraviti.

Ovi modeli donose najbolje što kategorija tableta može ponuditi - još veći, svjetliji i brži ekran. Pri stopi osvježavanja ekrana od 120 Hz, on gotovo trenutno reaguje. Dok gledate ili pomičete, ovaj ekran vrši inteligentno podešavanje datog sadržaja i na taj način štedi vašu bateriju.Poseban ugođaj osjetit ćete tokom gledanja sadržaja na ovim uređajima.

Kristalno čista i moćna slika na najvećem Super AMOLED ekranu i super jasan zvuk, učinit će da se osjećate kao u pravom bioskopu. Ali, za razliku od bioskopa, na ovom tabletu moći ćete uživati i bez prekida, jer on i čuva vaše zdravlje emitujući najmanju moguću količinu „plave svjetlosti“.

Pametna baterija za cijeli dan omogućit će vam da „bindžujete“ svoje omiljene emisije od svitanja do sumraka. Najveća baterija na jednom Galaxy tablet uređaju, napravljena je da zaista traje cijeli dan. Čak i posle toga, ne morate stati. Nastavite raditi sve što poželite, a svoj tablet dopunite na super brzom punjaču.

Uz to, njegova S Pen olovka napravljena je tako da pruža osjećaj stabilnosti i visoke udobnosti. Ima ultranisku stopu kašnjenja, zahvaljujući kojoj imate utisak da pišete pravom olovkom. A kada završite, samo je prislonite uz magnet sa zadnje strane svog tableta i jednostavno je odložite do sljedeće upotrebe.

Iskoristite priliku i nabavite do sada najmoćniji Samsung tablet, lagan, tanak i nevjerovatno izdržljiv. Učinite to među prvima i Samsung će vas razveseliti poklonom, Book cover futrolom za poseban ugođaj!

Uvjeti promocije možete pronaći ovdje.

Kupovinu Samsung Galaxy Tab S7 i Tab S7+ 5G moguće je izvršiti isključivo kod sledećih ovlašćenih Samsung prodajnih partnera:

Domod
Tehno Mag
Ekupi
Technoshop (Stanić Trade)
Imtec
CPU Infotech

Galaxy
Tab S7 I S7+

Galaxy Tab S7 I S7+ Galaxy Tab S7 I S7+