Isteklo

Promocija televizora: Produžen osjećaj bezbrižnosti. Zagarantovano!

Vrijedi od 01/10/2020 ~ 31/12/2020

qled 5 yw qled 5 yw

Za najljepše uživanje, važni su kvalitet i bezbrižnost. Zato što vjerujemo u vrhunski kvalitet naših televizora, dajemo vam garanciju za 5 godina bezbrižnog uživanja uz QLED i Lifetyle modele za 2020. godinu.


QLED televizori demonstriraju kvalitet i pružaju nesvakidašnji doživljaj koji kao da vas premješta u novu realnost. S njima imate mogućnost uroniti u svaku scenu još dublje i realnije. Zahvaljujući Dual LED tehnologiji, nijanse boja pozadinskog osvjetljenja mijenjaju se prema temi onoga što gledate i prilagođavaju sadržaju, dok Quantum Dot tehnologija pruža maksimalni, 100% trodimenzionalni opseg boja. Tu je i Multiple Voice Assistants, glasovna kontrola koja vam omogućava da putem glasovnih naredbi brzo pristupite omiljenim sadržajima, dobijete odgovore na određena pitanja, pa čak i kontrolišete svoj TV i ostale povezane uređaje u domu. Dodatne pametne funkcionalnosti, poput Active Voice Amplifier (AVA) opcije, koja naglašava glasove iz scene tako da se dijalog jasno čuje, pružiće vam mogućnost da bez prekida uživate i razumijete baš svaku scenu. Dodatno, 8K serija QLED televizora prepoznatljiva je po prekrasnom Infinity ekranu. Crni rubovi televizora smanjeni su toliko da gotovo i ne postoje, a ultratanki okvir omogućava vam da bez ikakvih smetnji uživate u upečatljivom iskustvu gledanja. 

 

Za one koji traže poseban estetski ugođaj, tu su televizori iz Lifestyle serije. Ovi televizori pružaju vam nevjerovatno kvalitetnu sliku, kao i mogućnost da se savršeno prilagode vašem životnom prostoru. The Frame televizor, isključen, na svom ekranu oživljava pravo umjetničko djelo. Vrhunski kvalitet slike u kombinaciji s umjetničkim načinom rada zaista ga čini jedinstvenim dodatkom u vašem domu.

 

The Serif, dizajniran za svaki prostor i za svaki trenutak, karakteriše fantastičan dizajn združen s tehnologijom prve klase. Posjeduje odvojivo podno postolje, a ako imate stroge kriterije po pitanju dizajna, televizor koji je bezuslovno lijep, defintivno je pravi izbor za vas.

 

The Sero televizor prilagođava se i omogućava vam pravi ugao gledanja. Sero se okreće kako bi se prilagodio vašem sadržaju, i to vodoravno, za gledanje televizijskog sadržaja i filmova, ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije. Sve ove karakteristike korisne su za savremeni način života, ali uz njih je važno imati i sigurnost koja će vam osigurati duže zadovoljstvo.

 

Zato iskoristite sjajnu promociju i ostvarite 5 godina garancije na kupljeni televizor koja važi za QLED i Lifestyle serije iz 2020. godine. Kompletan popis proizvoda na promociji potražite na web-stranici samsung5godinagarancija.ba.

 

Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora biti registrovan na web-stranici samsung5godinagarancija.ba najkasnije 15 dana od datuma kupovine.

 

Akcija važi od 1.10.2020. do 31.12.2020.  

 

Uslove promocije možete pronaći ovdje.

Napredni nivo u kvalitetu slike

QLED TV

Doživite milijardu nijansi jedne boje uz Quantum Dot tehnologiju koja pruža prekrasnu sliku. Uz mogućnost prikaza 100% trodimenzionalnog opsega boja, Quantum Dot tehnologija pretvara svjetlost u zadivljujuće boje koje ostaju iste, bez obzira na nivo osvijetljenosti. Nijanse boja se Dual LED tehnologijom pozadinskog osvjetljenja mijenjaju prema temi onoga što gledate. Ono što tada vidite, vidite na pravi način.

qled tv qled tv

Televizori poput umjetničkog djela: The Frame, The Serif, The Sero

LIFESTYLE TLIFESTYLE TV

Ovo je zaista posebna serija Samsung televizora. Dizajnirani su da se lako mogu prilagoditi vašem životnom prostoru i stilizirati ga na način koji vam najviše odgovara. Uz to, pružaju vam i uživanje u izuzetnom kvalitetu slike. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji, boje imaju 100% trodimenzionalni opseg, a Dual LED tehnologija povećava kontrast na osnovu temperature pozadinskog osvjetljenja za postizanje impresivnog tona.

lifestyle lifestyle