LSP7T The Premiere Smart 4K UHD Projektor sa ultrakratkim dometom i laserom

LSP7T The Premiere Smart 4K UHD Projektor sa ultrakratkim dometom i laserom

SP-LSP7TFAXXH

 • 
  Laserska tehnologija
 • ㅤㅤㅤ
  Ultrakratak domet
 • More ways to enjoy The Premiere
  Pametno TV iskustvo

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utiču na performanse proizvoda podložne su promjenama bez prethodnog obavještenja. *Stvarni izgled proizvoda se može razlikovati od prikazanog. Molimo, pogledajte našu galeriju proizvoda. *Laserski projektor se može projicirati na ravan bijeli ili svijetao monoton zid bez podešavanja dodatnog ekrana. Za više optimiziranog iskustva se preporučuje korištenje ekrana namijenjenog za projektor sa ultrakratkim dometom.

Ultravisoka rezolucija sa vrhunskom laserskom tehnologijom

Laserska tehnologija

Premiere koristi laserski izvor svjetlosti da pruži dramatično kućno filmsko iskustvo koje će učiniti da se osjećate kao u bioskopu. Dobit ćete preciznu tačnost boje, nevjerovatno širok spektar boja i izuzetnu svjetlinu na maksimalnom ekranu od 120 inča. Može reprodukovati čak i HDR10+ sadržaj.

*Podaci se temelje na SAMSUNG internom ispitivanju.

Reprodukcija odmah! Veće i bolje

Veliki ekran u 4K rezoluciji

Pripremite se na potpuno novo kućno filmsko iskustvo. Bez obzira gdje sjedite, široki 120-inčni ekran Vam pruža uranjajuće iskustvo poput nijednog prije, dok kristalna 4K rezolucija Vašim očima daje nevjerovatno jasne slike i optimiziran izraz boja koje one zaslužuju. Pogledajte sve suptilnosti koje otkriva svaka scena.

Detalji čak i pri veoma jakoj sunčevoj svjetlosti

2200 ANSI Lumen

Sa 2200 lumena svjetlosti dobijate svo moguće svjetlo koje Vam treba da uživate u bilo čemu što gledate. Neka Vam detalji budu vidljivi i usred dana, i bez zavjesa.

*Podaci se temelje na SAMSUNG internom ispitivanju.

Istinski filmski kvalitet

FILMMAKER MODE™

FILMMAKER MODE™ je prvi u svijetu te vrste na projektoru što Vam pruža mogućnost da gledate film baš onako kako je režiser i zamislio.

FILMMAKER MODE™ logotip je zaštitni znak UHD Alliance, Inc.

Zvuk koji ispunjava prostoriju

Moćan zvuk

Sa 30 vati ugrađenog 2,2-kanalnog zvuka dobit ćete izuzetan kvalitet filmskog zvuka koji trebate da biste doživjeli izuzetno imerzivno vizuelno iskustvo koje nudi Premiere.

Besprijekorno se uklapa u Vaš prostor

Uz kompaktnu veličinu Premiere uređaja možete iskoristiti prostor u Vašoj prostoriji na najbolji mogući način. Jednostavan i okrugao, obilježen visokim nivoom izrade kako bi aktivirao životni stil koji poželite.

Sloboda da uredite svoj prostor

Ultrakratak domet

Sada nema brige oko postavljanja Vašeg projektora. Premiere možete postaviti izuzetno blizu zida a ipak kreirati masivan ekran. A uz pomoć specijalnih ugrađenih senzora on zna kada mu prilaze djeca i automatski smanjuje svjetlinu kako bi zaštitio njihove oči. Ultrakratak domet i ultra nevjerovatno iskustvo gledanja.

*Slovo „A“ prikazano na slici ispod se odnosi na veličinu gledanja kada se slika projicira sa Premiere uređaja, mjereno dijagonalno iz ugla u ugao.

Samo ga postavite pored zida

Instalacija bez problema

Prestanite gledati u strop. Ovaj projektor je napravljen tako da ga postavite tačno ispred zida što olakšava instaliranje i uključivanje. A kada ga uključite, shvatit ćete kako je jednostavno podesiti veličinu ekrana.

Elegantno minimaliziran

Kompaktan i okruglog dizajna

Sve karakteristike koje Vam trebaju u kompaktnom, elegantnom okruglom obliku koji divno izgleda iz svakog ugla. Uz završnu obradu vrhunske kvalitete izuzetno se uklapa u Vaš enterijer dajući mu elegantan dašak minimalizma.

Uživajte u gledanju sadržaja bez ekrana

Namjenski ekran za projektor Vam može pružiti živopisniji kvalitet slike, ali zapravo Vam on više i ne treba. Jednostavno ga podesite i uživajte gledanjem na jednostavnom, bijelom zidu. Jednostavno za one koji žele da njihov prostor ostane jednostavan.

Više načina da uživate u Premiere projektoru

Pametno TV iskustvo

Možete doživjeti i odlično iskustvo pomoću Smart usluge po kojoj su poznati Samsung TV uređaji, sa izuzetnim korisničkim interfejsom i iskustvom. A ovaj se, za razliku od konvencionalnih projektora tipa lampe, može pohvaliti instant uključivanjem.

*Smart usluge i GUI (Grafički korisnički interfejs) mogu varirati ovisno o modelu, regiji, jeziku, mobilnim uređajima ili proizovdu. *Samsung nalog je obavezan za podešavanje Premiere uređaja. *Stvarno korisničko iskustvo može varirati. *Neke karakteristike i funkcije koje nude povezani uređaji možda neće biti podržane ili će njihova upotreba biti ograničena.

Spreman za reprodukciju sadržaja

OTT (Over The Top) usluge

Premiere je spreman za rad pa tako možete reprodukovati sadržaj koji želite, sa YouTube platforme, Netflixa, Amazon Prime Video, Disney+ i još mnogo drugih.

Prikazan je Samsung TV Smart Hub, sa raznim uslugama streaminga. Nekoliko je istaknuto u kratkoj animaciji, slijeva vidimo Amazon Prime Video, Apple TV, Disney + i YouTube. Prikazan je Samsung TV Smart Hub, sa raznim uslugama streaminga. Nekoliko je istaknuto u kratkoj animaciji, slijeva vidimo Amazon Prime Video, Apple TV, Disney + i YouTube.

*Dostupne usluge na Smart usluzi mogu varirati ovisno o regiji. *Pretplate na OTT usluge moraju se kupovati zasebno. *TV uređaj mora biti povezan na mrežu.

AirPlay 2

Sa ugrađenim AirPlay 2 možete bez napora reprodukovati filmove, serije, muziku i fotografije na Premiere projektoru direktno sa svog iPhone, iPad ili Mac uređaja.

*AirPlay 2 funkcionalnost je dostupna na svim Samsung Smart uslugama iz 2020. ili kasnije. *AirPlay 2 zahtijeva iOS 12.3 ili kasniji, ili macOS 10.14.5 ili kasniji. *Gledajte Little Voice uz Apple TV+ pretplatu.

Samo pritisnite da preslikate ekran

Tap View funkcija

Samo jedan dodir je dovoljan da sadržaj sa svog pametnog telefona prebacite na ekran. Samo dodirnite Premiere svojim telefonom i on automatski preslikava ono što gledate ili slušate.

*Samo za kompatibilne uređaje. Molimo Vas, pogledajte specifikacije proizvoda ili stranicu podrške. *Ova usluga radi samo kada su Premiere i mobilni telefon uključeni.

Pobijedite u više igara, dobijte više kontrole

Unapređivač kvaliteta igre

Uđite u igru bez zastoja. Unapređivač kvaliteta igre vrši ispravna podešavanja i pruža optimizaciju koja Vam je potrebna za pobjedu.

*Dostupnost karakteristike može varirati ovisno o konzoli za igrice. *Dostupnost proizvoda može varirati ovisno o veličini proizvoda.

Specifikacije

 • Serija 7
 • Projection System 3840 x 2160
 • Videozapisi UHD procesor

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • Quick Setup Guide
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, Estonski, GRČKI, MAĐARSKI, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, POLJSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI
 • User Manual
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, Estonski, GRČKI, MAĐARSKI, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, POLJSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00