RR7000 Visoki frižider s jednim vratim sa No Frost tehnologijom

RR7000 Visoki frižider s jednim vratim sa No Frost tehnologijom

RR39M7565B1/EO

 • Veliki kapacitet
 • No Frost tehnologija
 • Sveobuhvatno hlađenje

Odaberite boju

Boja :

Odaberite kapacitet

 • Više prostora unutra
  Veliki kapacitet
 • Nema više zamrzavanja i leda
  No Frost tehnologija
 • All-around Cooling tehnologija hlađenja
  All-around Cooling tehnologija hlađenja
 • Održava hranu svježijom
  Metal Cooling tehnologija hlađenja

Više prostora unutra

Veliki kapacitet u 'Cabinet Fit'

Ima veliki kapacitet, ali u Cabinet Fit dizajnu koji se skladno uklapa u Vašu postojeću kuhinju. Dovoljno prostora za pohranu Vaše sedmične kupovine zaliha, i mnogo je lakše da sve ostane uredno i efikasno organizovano pa lako možete pronaći i uzeti ono što trebate

*Stvarni kapacitet može varirati u skladu sa specifikacijama svakog modela

Nema više zamrzavanja i leda

No Frost tehnologija

No Frost tehnologija poboljšava cirkulisanje zraka kako bi se održala konstantna temperatura što onemogućava formiranje leda. I ciljna temperatura se postiže mnogo brže, povećava se izdržljivost sistema hlađenja i sprečava trošenje energije

Hladi svaki ugao

All-around Cooling tehnologija hlađenja

All-around Cooling sistem konstantno nadzire svaku fluktuaciju u temperaturi i hladi frižider jednako od ugla do ugla. Hladan vazduh se ispuhuje kroz nekoliko otvora na police svakog nivoa, pa tako održava konstantnu temperaturu a hrana ostaje svježija.

Održava hranu svježijom

Metal Cooling tehnologija hlađenja

Metal Cooling ploča na stražnjem zidu zadržava hladnoću i pomaže održavanju optimalne unutrašnje temperature obnavljanjem gubitka toplote. Tako Vaša hrana ostane svježa čak i ako često otvarate i zatvarate vrata. Također doprinosi zaista vrhunskom izgledu i veoma se lako briše.

Brzo hlađenje i zamrzavanje

Power Cool i Power Freeze hlađenje

Pruža brze performanse hlađenja kako bi rashladio pića i stvorio led. Jednim pritiskom na dugme Power Cool sistem intenzivno ispušta hladan zrak u frižider kako bi brzo rashladio Vaše namirnice ili omiljena pića. Odlično za zamrzavanje ili učvršćivanje smrznute hrane poput sladoleda i za brzo pravljenje leda.

Elegantno skladan

Flat i Cabinet dizajn

Flat i Cabinet dizajn stvara potpuno skladan izgled koji nadograđuje Vašu cijelu kuhinju. Besprijekorno pristaje površini Vašeg postojećeg namještaja a njegova ravna prednja strana ne strši, pa tako lako možete otvoriti vrata i koristiti ladice a da Vam ne smeta bočni zid.

Elegantno skladan

Flat i Cabinet dizajn

Flat i Cabinet dizajn stvara potpuno skladan izgled koji nadograđuje Vašu cijelu kuhinju. Besprijekorno pristaje površini Vašeg postojećeg namještaja a njegova ravna prednja strana ne strši, pa tako lako možete otvoriti vrata i koristiti ladice a da Vam ne smeta bočni zid.

Kontrola bilo gdje

Smart Dongle

Podržava Smart Dongle pa možete provjeriti šta radi bilo gdje u bilo koje doba aplikacijom* na svom telefonu. Možete kontrolisati njegove režime brzog hlađenja, nadzirati temperaturu i primati upozorenja ako ste ostavili otvorena vrata. Čak dijagnozira greške pa ne morate čitati uputstvo za upotrebu.

*Podržano na iPhone i Android uređajima. Zahtijeva Wi-Fi konekciju.

Lako skladištite i dohvatite

Klizna polica

Kada posegnete u frižider to često podrazumijeva savladavanje prepreka koje napravi hrana, ali klizna polica jednostavno klizi prema unutra i vani. Na taj način efikasno možete pohraniti, organizovati i pristupiti hrani - brzo i lako pronaći i dohvatiti hranu u pozadini i u svakom uglu frižidera, bez „mrtvog prostora”.

Pohranite više stvari na vrata

Podesiva posuda na vratima

Stavljanje većih predmeta neobičnog oblika u frižider može predstavljati pravi izazov. Tu podesiva polica pomaže da lako organizujete i fleksibilno pohranite više namirnica različitih veličina. Možete podesiti prostor tako da odgovara različitim veličinama boca, kartonske ambalaže i drugih predmeta i tako osigurati da stoje na jednom mjestu.

Nevjerovatno svijetao

Unutrašnje osvjetljenje

Ultra svijetlo unutrašnje osvjetljenje na vrhu i na bočnim stranama frižidera jarko osvjetljava svaki ugao. Štedi više energije i tanje je od konvencionalnog osvjetljenja što dovodi do uštede novca i stvara dodatni prostor za hranu. A i stvara blaže svjetlo koje je ugodnije za Vaše oči.

Pomjerajte hranu – bilo gdje

Ladica za iznošenje

Ladica za iznošenje omogućava da u frižideru lako skladištite i pristupite omiljenim namirnicama koje često koristite, poput mliječnih proizvoda, deserta ili vina. Možete je koristiti kao ladicu ili se ladica može izvaditi pa lakše možete dohvatiti sve. A kako je prozirna brzo možete vidjeti šta se nalazi unutra

Optimalna vlažnost

Kutija za povrće sa kontrolisanjem vlažnosti

Kutija za povrće sa kontrolisanjem vlažnosti duže održava svježinu za više voća i povrća, posebno jer je dovoljno velika da u nju staju glomazne namirnice. Ona stalno prilagođava nivo vlažnosti kako bi se održala optimalna vlažnost automatskim otvaranjem i zatvaranjem otvora koji zadržava ili otpušta vlagu

Specifikacije

 • Neto širina (mm) 595 mm
 • Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm) 1853 mm
 • Neto dubina s ručkom na vratima (mm) 694 mm
 • Neto težina (kg) 75 kg
 • Karakteristike hlađenja Hlađenje metalom (ulaz)

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.