Galaxy A03s

Odaberite boju

Boja :

Odaberite pohranu

 • Žena je prikazana kako izvodi okretanje torza u stojećem položaju s nogama u položaju ispruženog lica dok drži ljubičastu medicinsku kuglu. Tanki okvir Galaxy A03s uokviruje njeno celo telo, sa stopalima i delom tela izvan njega.
  Displej
 • Stražnji krupni plan trostruke kamere na bijelom modelu prikazuje F2.4 dubinsku kameru od 2 megapiksela, glavnu kameru od 2 megapiksela od 13 megapiksela i makro kameru od 2 megapiksela od 2 megapiksela.
  Multi kamera sistem
 • Galaxy A03s stoji okrenut leđima, okružen isprekidanim krugom. Iznad su riječi Baterija 5.000mAh.
  Baterija

Više ekrana znači više prostora za igru

Proširite Vaš pogled na 6,5-inčni Infinity-V ekran Galaxy A03s i pogledajte šta ste sve propustili. Uz HD+ tehnologiju Vaš svakodnevni sadržaj izgleda oštro, precizno i jasno.

*Slike služe kao ilustracija. **Veličina ekrana je 6,5 inča mjerena dijagonalno i 6,3 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

Ugodan za oči i ruke

Galaxy A03s je kombinacija klasičnih boja sa izgledom i osjećajem prijatnosti na dodir. Prefinjene zaobljene linije čine ga ugodnim za držanje i pružaju jednostavnu navigaciju po ekranu. Odaberite između crne, bijele, crvene ili plave boje.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Nekoliko načina da zabilježite Vaš svijet pomoću trostruke kamere

Zabilježite nezaboravne trenutke s jasnim detaljima uz glavnu kameru od 13MP. Prilagodite fokus uz Dubinsku kameru ili priđite bliže detaljima pomoću Makro kamere.

Makro kamera obraća pažnju na sitne detalje

Približite se predmetu fotografisanja sa Makro kamerom od 2MP i otkrijte detalje koje ste ranije propuštali. Ona primjenjuje prirodni bokeh efekat na Vaše fotografije, omogućavajući subjektu da se ističe u odnosu na pozadinu.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

Donesite fokus naprijed uz Dubinsku kameru

Dubinska kamera od 2MP omogućava Vam da podesite dubinu vidnog polja u Vašim fotografijama. Jednostavnim dodirom možete lako i fino podesiti zamućenje pozadine iza objekta za visokokvalitetne snimke portreta koji se istinski ističu.

Visokokvalitetni portretni snimak žene koja gleda sa strane, s travom zakrčenom cestom pod oblacima i sunčevom svjetlošću u pozadini zamagljenom. Visokokvalitetni portretni snimak žene koja gleda sa strane, s travom zakrčenom cestom pod oblacima i sunčevom svjetlošću u pozadini zamagljenom.
*Slike služe kao ilustracija.
Visokokvalitetni portretni snimak žene koja gleda sa strane, s travom zakrčenom cestom pod oblacima i sunčevom svjetlošću u pozadini koja jasno pokazuje. Visokokvalitetni portretni snimak žene koja gleda sa strane, s travom zakrčenom cestom pod oblacima i sunčevom svjetlošću u pozadini koja jasno pokazuje.
*Slike služe kao ilustracija.

Prednja kamera, selfi sa stilom

Uz prednju kameru Galaxy A03s od 5MP i bokeh efekat lako možete snimiti zapanjujuće selfije koji sadrže više Vas a manje pozadine.

*Slika služi kao ilustracija.

*Slika služi kao ilustracija.

Snaga koja Vas pokreće

Budite u prednosti s baterijom koja Vas neće usporiti. Baterija sa 5000mAh (tipično)¹ omogućava da satima radite ono čime se bavite satima.

1. Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4900mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Pružite sebi više prostora za igru

Galaxy A03s kombinuje osmojezgrenu snagu procesora sa do 3GB/4GB RAM-a za brze i efikasne performanse u izvršavanju zadatka. Uživajte u 32GB/64GB interne memorije ili dodajte još više prostora sa microSD karticom do 1TB.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupnost memorije za pohranjivanje može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Otključajte telefon pomoću otiska prsta

Preko senzora otiska prsta ugrađenog u taster za uključivanje ulazak u telefon moguć je jednim neprimjetnim pokretom.

*Dostupnost ove funkcije može varirati ovisno o državi ili operateru.

*Dostupnost ove funkcije može varirati ovisno o državi ili operateru.

Fokusurajte više sa One UI Core

One UI Core pomaže da se fokusirate na ono što Vam je bitno. Hardver i softver rade u skladu sa sadržajem i funkcijama na dohvat ruke kako biste im brže pristupili. Mijenjajte aplikacije bez smetnji i dobijte informacije za više aplikacija odjednom — praktičan UI dizajn omogućava multitasking na jednom ekranu.

*Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

*Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

Nevjerovatno Android™ iskustvo, uvijek

Nabavite najnovije Google aplikacije na Android OS-u, u potpunosti podržane na Vašem Galaxy A03s.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

Uvijek Vama na usluzi, gdje god i kada god

Budite spokojni kada odlučite kupiti Samsung Galaxy pametni telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija u Samsung Members aplikaciji Vam olakšavaju podešavanje performansi Vaših uređaja, dok Vam naša linija za pomoć omogućava da riješite probleme kada Vam podrška zatreba.

*Dostupne funkcije i karakteristike za Samsung Members aplikaciju mogu varirati ovisno o državi i uređaju.

Upoznajte novi Galaxy A. „Awesome” jeste za svakoga.

.

Specifikacije

 • Procesor 2.3 GHz, 1.8 GHz
 • Težina (g) 198

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike (Android 13)
  ENGLESKI
 • Vodič za sigurnost
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI
 • Priručnik za korisnike (Android 12)
  ENGLESKI
 • Priručnik za korisnike (Android 11)
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

* Mreža: propusni opseg koji podržava uređaj može se razlikovati ovisno o regiji ili pružatelju usluga.

* Baterija: Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, funkcija i aplikacija koje se koriste, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogih drugih faktora.

* Korisnički dostupna memorija: Stvarna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od operatera i može se promeniti nakon nadogradnje softvera.

* Veličina ekrana je 6,5 inča mjerena dijagonalno i 6,3 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

* Baterija: Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4900mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupnost memorije za pohranjivanje može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru.