Kako optimizirati doživljaj zvuka sa slušalicama Galaxy Buds+

Bilo da ste na prepunom buvljaku ili da slušate podcast koji volite, vaše slušalice imaju postavke zvuka koje su savršene za vas. Brojni su načini za personalizaciju postavki zvuka na slušalicama Galaxy Buds ili Buds+ kako biste imali što bolji doživljaj.

Prije nego isprobate sljedeće funkcije, svakako provjerite je li softver vašeg uređaja ažuriran. Više informacija o tome Kako povezati slušalice Galaxy Buds+ s Galaxy pametnim telefonom te kako ih ažurirati pronađite u Samsung podršci.

Postavke zvuka za slušalice Galaxy Buds i Buds+


Kada su slušalice koje se stavljaju u uho povezane s aplikacijom Galaxy Wearable, na početnom zaslonu aplikacije možete odabrati jedan od šest unaprijed postavljenih ekvilizatora i uživati u istoj glazbi ali s različitim i jedinstvenim zvukom. Povucite klizač i promijenite postavku na Normalno, Pojačanje basova, Lagano, Dinamično, Jasno ili Pojačanje visokih tonova. Možete jednostavno isprobavati opcije dok ne pronađete najprikladniju verziju koja vam trenutno odgovara. 

Ekvilizator

Napomena: ekvilizator je dostupan i kad koristite aplikaciju Buds+ na telefonu iPhone 7 ili novijem sa sustavom iOS 10 ili novijim.

Važno je moći jasno čuti zvukove iz okoline dok ste vani i slušate glazbu tako da možete brzo otkriti potencijalno opasne situacije. 
 

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Galaxy Wearable na mobilnom uređaju.

Korak 2. Uključite Zvuk iz okoline.

Korak 3. Povucite traku za prilagodbu kako biste prilagodili glasnoću zvukova iz okoline.

Uključite Zvuk iz okoline

Ako želite dodatnu glasnoću, u kartici Labs možete promijeniti postavke i zvuk iz okoline postaviti na Izrazito glasno.
 

Korak 4. Pronađite i dodirnite Labs > Uključite Izrazito glasan zvuk iz okoline.

Korak 5. Povucite traku za prilagodbu kako biste prilagodili glasnoću zvukova iz okoline na Izrazito glasno.

Uključite Izrazito glasan zvuk iz okoline

Napomena: 

  • Tijekom poziva funkcija Zvuk iz okoline automatski se isključuje. Nakon poziva funkcija se vraća kako je bila.
  • Ako se uz funkciju Zvuka iz okoline zvuk pojača, a slušalice ili spužvice za slušalice nisu dobro namještene u uhu, mogu se javiti povratni zvukovi poput zavijanja. Pazite da slušalice Galaxy Buds+ i njihove spužvice budu ispravno postavljene u vašim ušima, a ako ne odgovaraju, zamijenite ih sa spužvicama koje odgovaraju vašim ušima.

Ponekad želite koristiti samo jednu slušalicu u uhu jer netko želi razgovarati s vama. Automatsko uključivanje zvuka na slušalicama Galaxy Buds+ fleksibilno podržava vaše postavke zvuka. Dobra vijest u pogledu korištenja funkcije automatskog uključivanja zvuka je da nema postavki koje treba prilagoditi. Slušalice Galaxy Buds+ automatski će prebaciti izlaz zvuka na mono ili stereo ovisno o tome koliko je slušalica u kutijici za punjenje. Kada koristite jednu slušalicu, pazite da drugu stavite u kutijicu za punjenje kako je ne biste izgubili i kako ne bi došlo do trošenja baterije.

Automatsko uključivanje zvuka na slušalicama Galaxy Buds

Napomena: snimke zaslona uređaja i izbornika mogu se razlikovati ovisno o modelu uređaja i verziji softvera.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama