Galaxy Tab S8 WiFi

Galaxy Tab S8 WiFi

SM-X700NIDAEUC

 • 11” LTPS LCD Dsiplej
 • Najveći skok u odzivu S Pen olovke sa ultra niskim kašnjenjem
 • Ubrzajte svoje punjenje

Odaberite boju

Boja :

Odaberite pohranu

 • Krupni plan Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ i Galaxy Tab S8, sa šarenom pozadinom na svakom ekranu.
  Displej
 • Zumiranje plesačice koja snima 4K plesni video pomoću dvostruke prednje kamere (Ultra Wide + Wide).
  4K video
 • S Pen se izvlači sa zadnje strane Galaxy Tab S8 serije i magnetski se vraća nazad. Zatim je prikazan krupni plan finog vrha olovke.
  S Pen

Krupni plan Galaxy Tab S8 serije sa planetom u svemiru prikazanom na ekranu da se naglasi ultra široki ekran. S Pen olovka dodiruje ultraširoki ekran da se pokaže da dolazi s kupovinom Galaxy Tab S8 serije. Zatim slijedi dramatično zumiranje planete u svemiru.

Najveći Samsung Galaxy Tab S

Revolucionarna snaga

Potpuno nova S Pen olovka

Prostor za neograničene mogućnosti

Krupni plan Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ i Galaxy Tab S8, sa živopisnom pozadinom na svakom ekranu.

Galaxy
Tab S8 Ultra

14,6 inča

Galaxy
Tab S8+

12,4 inča

Galaxy
Tab S8

11 inča

Dostupna su tri različita modela tableta kako bi mogli pronaći onaj koji Vam savršeno odgovara

Dizajn

Istražite sva tri

Galaxy Tab S8 Ultra

Novi epski
standard za tablete

Galaxy Tab S8 Ultra u Tamnosivoj završnoj obradi prikazan sa stražnje strane i blago s bočne strane da pokaže tanak dizajn.

Više od samo prostora. Najveći Samsung Galaxy Tab S je dizajniran kako bi Vi mogli stvarati kao profesionalac. Snimajte našom prvom ultraširokom prednjom kamerom na tabletu i uređujte snimke na najvećem ekranu kojeg ima Samsung Galaxy Tab S. Dobijte sve u tamnosivoj završnoj obradi koja ide uz sve.3

 • 14,6 inča
  Super AMOLED
  Ekran 1
 • 5G
  HyperFast
 • 4 nm
  Procesor
 • 11,200 mAh
  Baterija (tipično) 2
 • 12 MP
  Dvostruka prednja kamera
  (Ultraširoka+Široka)
 • Skener otiska prsta
  na ekranu

Koji je Samsung
Galaxy Tab S8 pravi
za Vas?

Galaxy
Tab S8 Ultra

Galaxy
Tab S8+

Galaxy
Tab S8

Na Prvi pogled
Galaxy Tab S8 Ultra
Galaxy Tab S8 Plus
Galaxy Tab S8
14,6 inča
Super AMOLED
Ekran 1
12,4 inča
Super AMOLED
Ekran 1
>11 inča
LTPS LCD
Ekran 1
5G
HyperFast
5G
HyperFast
5G
HyperFast
11,200 mAh
Baterija (tipično) 2
10,090 mAh
Baterija (tipično) 2
8,000 mAh
Baterija (tipično) 2
4 nm
Procesor
4 nm
Procesor
4 nm
Procesor
12 MP
Dvostruka prednja kamera
(Ultra široka+Široka)
12 MP
Ultraširoka prednja
kamera od
12 MP
Ultraširoka prednja
kamera od
Skener otiska
prsta na
ekranu
Skener otiska
prsta na
ekranu
Skener otiska prsta
na dugmetu
za paljenje

S Pen

S Pen naliježe tačno na mjesto za punjenje

S Pen se izvlači sa poleđine Galaxy Tab S8 serije i pomoću magneta naliježe nazad. Zatim je prikazan krupni plan finog vrha olovke.

Bez obzira koju veličinu tableta odaberete, potpuno nova S Pen olovka je uključena u kupovinu i magnetom naliježe pravo na poleđinu Galaxy Tab S8 serije kako bi se napunila.

Pišite, skiciraje, švrljajte ili crtajte svoje najdivlje ideje u stvarnosti pomoću S Pen olovke sa ultra niskom latencijom. Hiljadu alatki u jednoj, novoj S Pen olovci pruža impresivne nivoe kontrole.

Izdržljivost

Otporna je pa kreativnost nadolazi lako

Oklopni aluminijski okvir štiti od svih vrsta udaraca i padova. 4 To je naš najtanji, najveći, najotporniji Samsung Galaxy Tab S do sad, i on predstavlja balansira između impresivne izdržljivosti i super laganog i tankog dizajna.

Oklopni aluminijski okvir se nalazi na Galaxy Tab S8 seriji u Srebrnoj, Ružičasto-zlatnoj i Tamnosivoj boji. Svi modeli su prikazani kako klize da bi se pokazala izdržljivost tankog dizajna.

Prostor za stvaranje

Žena kojoj je na glavi iscrtana tijara pomoću S Pen olovke. Pored njene glave i u desnom donjem uglu su zaigrano ispisane kratke bilješke.

Samsung Notes

Spremna za sve što je vrijedno pomena

Samsung Bilješke je najbrži način da začas zabilježite sve svoje briljantne ideje od milion dolara. Može sve: bilješke, skice, crteži — čak može pretvoriti i rukopis u tekst kako bi Vaše ideje nastavile teći.
Dizajn cipela sa natpisima "Materijali", "Antilop", "Koža", i "Platno" ispisanim ugornjemlijevom uglu pomoću S Pen olovke na Samsung Bilješkama.
Samsung Bilješke je najbrži način da začas zabilježite sve svoje briljantne ideje od milion dolara. Može sve: bilješke, skice, crteži — čak može pretvoriti irukopis u tekst kako bi Vaše ideje tekle.

Clip Studio

Clip Studio Paint otkriva unutrašnjeg umjetnika u Vama

Crtež žene i psa u svemirskom brodu u Clip Studio Paint programu. S Pen bira boje na Galaxy S22 Ultra koristeći ga kao paletu.

Volite crtati ili slikati? Clip Studio Paint5 je napravljen baš za kreativne osobe poput Vas. Sa prirodnim osjećajem kao da držite kist možete oživjeti svoje najmaštovitije kreacije.

Galaxy Tab S8 serija i Galaxy S22 serijaa6 funkcionišu kao epsko platno sa epskom paletom. Odaberite kistove na svom telefonu dok Vam je platno čisto.

Clip Studio Paint Logo

CLIP STUDIO PAINT EX

Dobijte 6 mjeseci besplatno

Sve je bolje u društvu

Galaxy S22 Ultra

Uređivanje videozapisa

S Pen Vas pretvara u preciznog
video montažera

Spremni da stvarate svoje remek-djelo u savršenom trenutku? S Pen i LumaFusion su tu da pomognu. 7 Uređujte videozapise brže i preciznije zahvaljujući najvećem skoku u odzivu S Pen olovke. 8 Uz toliko vrhunskih alatki, bioskopska montaža koju želite
je udaljena samo nekoliko koraka.
LumaFusion je jednokratna plaćena aplikacija. Preuzmite je putem Galaxy Store-a
i dobijte oko 30% popusta na originalnu cijenu do kraja
maja 2023. A da biste započeli svoj sljedeći projekat sa dioničkim (stock) video zapisima i numerama koje su vam potrebne, vaša kupovina također dolazi uz
besplatan jednomjesečni probni period na StoryBlocks.
 • * Slika služi kao ilustracija.
  Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.
 • * LumaFusion za Android će biti dostupan
  na Galaxy
  Store-u do kraja 2022. za
  Android OS 11 verziju ili višu.
  LumaFusion
  kupovina aplikacije je neophodna.
 • * Dostupnost aplikacije može se razlikovati ovisno o OS-u i zemlji.
 • * Procenat popusta se može promijeniti u posebnim okolnostima.

Quick Share

U trenu podijelite svoje
kreativne ideje među
Galaxy uređajima

Različiti snimci troje prijatelja su prikazani pomoću otvorenog Quick Share skočnog prozora na dnu ekrana Galaxy Tab S8 serije. Ikonica Quick Share je pozicionirana u donjem desnom uglu. Jedan Samsung Galaxy pametni telefon se nalazi na lijevoj strani i pokazuje otvoren video snimak prijatelja, pokazujući da je snimak poslat sa Galaxy Tab S8 serije na Samsung Galaxy pametni telefon.
Sa Quick Share opcijom, možete pomjerati svoja remek-djela jednim dodirom. 9 Prenosite ogromne datoteka fotografija i videozapisa na svoj telefon ili računar sa lakoćom.

Prostor u kojem se možete čuti sa drugima Prostor u kojem se možete čuti sa drugima

Troje prijatelja su u video pozivu — prijatelj na jednom ekranu i dva druga prijatelja na drugom ekranu. Na dnu ekrana je prikazana tipka "Završite poziv". Svaki ekran pokazuje mali ekran na kojem priča drugi prijatelj.

Snimanje videozapisa u rezoluciji 4K

Budite u centru pažnje gdje god se nalazili

Dvostruka prednja kamera (Ultraširoka + Široka) posjeduju impresivno vidno polje koje omogućava optimalno snimanje videozapisa u rezoluciji 4K.

Auto
Framing

Kamera se fokusira na plesačicu koristeći Automatsko kadriranje za vrijeme snimanja plesnog videozapisa. Žuti okviri pokazuju da je fokus na plesačici čak i dok se onakreće.

Automatsko kadriranje pruža osvjetljenje koje zvučnik zaslužuje. Tako možete snimiti plesnu lekciju i kamera će automatski izvršiti zumiranje kako bi se fokus zadržao na Vama i Vašim pokretima dok dajete instrukcije.10, 11

Osvjetljenje se nastavlja na video pozive. Kada se novi prijatelji pridruže pozivu, Dvostruka prednja kamera (Ultraširoka + Široka) čak zna kako da automatski odzumira poziv i uključi i njih pa tako imate osjećaj da pričate sa njima uživo.

*Slika služi kao ilustracija.
*Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Google Duo

Okupite
društvo uz
Google Duo

Prikazana su četiri prijatelja koji pozivaju jedni druge putem video poziva koristeći Google Duo na ultraširokom ekranu Galaxy Tab S8 serije. Book Cover tastatura je pričvršćena na Galaxy Tab S8 serije.

Pozovite najbolju prijateljicu ili do 31 svog najbližeg prijatelja uz dostupnu aplikaciju za videopozive visokog kvaliteta. Tehnologija smanjenog šuma sa tri mikrofona će se pobrinuti da se fokusirate samo na poziv. Čak se možete iudružiti i kreativno sarađivati sa Jamboardom — Google interaktivnom tablom.12

Podijelite ekran i doživite ga zajedno pomoću Google Duo. Gledajte videozapise i razgovarajte o njima u realnom vremenu zajedno.13, 14

*Slika služi kao ilustracija.
*Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Prostor da uradite više

Dva Galaxy Tab S8 serije koji prikazuju dvije različite žene dok poziraju na različitim mjestima.

Multitasking

Podijelite svoj ekran.
Osvojite Vaš dan

Veličina. Pozicija. I broj prozora. Vi ste glavni uz Multi Window15. Ovo znači da možete istražiti inspiracije za dekoraciju, skicirati arhitektonske planove i vršiti video pozive sa prijateljem - i sve to odjednom.

Ultraširoki ekran Galaxy Tab S8 serije prikazuje ženu u video pozivu. Zatim se ekran umanjuje i dijeli se na tri prozora. Prvi prozor u gornjem lijevom uglu prikazuje arhitektonski nacrt a na dnu su prikazane tri inspiracije za dekorisanje. Desna strana ekrana pokazuje muškarca na malom ekranu koji učestvuje u video pozivu sa ranije pomenutom ženom.

*Slika služi kao ilustracija.
*Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

Prostor za igru

Žena koja dodiruje svoje duge pletenice je prikazana na ultraširokomekranu Galaxy Tab S8 serije. Drugi ekran na desnoj strani prikazuje istu ženu koja pozira.

Prenos uživo

Lagan ali
krcat zabavom

Gledajte sve svoje omiljene serije ili filmove iz udobnosti svoje — pa, zapravo, bilo koje omiljene lokacije. Živopisan ekran i poboljšan bas stvaraju impresivan doživljaj. Ako film nije Vaša furka, slušajte svoju omiljenu muziku i gledajte videozapise bez prekida uz 4 mjeseca probnog perioda YouTube Premium usluge koja je uključena u kupovinu. 16, 17
YouTube Premium logo

Prikazan YouTube video muškarca koji sam hoda po na ultraširokom ekranu Galaxy Tab S8 serije.

*Dostupnost YouTube Premium članstva može varirati ovisno o državi ili regiji.
Korisnici se mogu pretplatiti na YouTube Premium nalog i uživati u svim njegovim prednostima.

Igranje igrica

Odbacite svoju stolicu za igranje
igrica a zadržite performanse

Ilustracija trkaće automobilske igrice. Na tablici automobila je ispisan natpis "BUDUĆNOST".

Dobijte performanse kao na konzoli na masivnom ekranu gdje god želite. A sa ekranom od 120Hz, sve teče glatko kako biste se začas našli na vrhu rang liste.

5G

5G omogućava prenos
dok ste u pokretu

Hiperbrza 5G pruža snagu da gledate uživo šta god želite — muziku, filmove ili sadržaj.18 Strimujte bilo gdje — čak i na otvorenom i dok ste u pokretu.

“5G” je ispisano podebljanim plavim fontom uz natpis tankim srebrnim fontom Galaxy Tab S8 serija na bočnoj strani koji dijagonalno presjeca natpis "5G".

Book Cover Keyboard

Brzinski dodajte
tastaturu

Kada dođe vrijeme za polazak na posao, napredna 2 u 1 Book Cover tastatura pruža doživljaj u uspravnom položaju što ubrzava prelazak na radni režim.19, 20

Prikazani Galaxy Tab S8 serije i Book Cover tastatura u prostoru, a Book Cover tastatura se okreće da klikne na Galaxy Tab S8 seriju, pokazujući pogled sa stražnje strane.

Kada završite, opustite se i koristite postolje da gledate filmove iz nekoliko uglova gledanja.

*Book Cover tastatura se prodaje odvojeno.

Sve je bolje u društvu

Book Cover tastatura

Spremni
za sve

Nevjerovatan sam.
Bolji u društvu

Ekran Galaxy Tab S8 serije podijeljen u tri prozora. Video poziv sa ženom koja je naslonjena na nečijim koljenima prikazan u gornjem lijevom uglu. Ispod je prikazana otvorena stranica za kupovinu. Pored su nacrti dizajna. Galaxy Buds2 , Galaxy S22 Ultra sa istim otvorenim prozorom za skiciranje i S Pen olovka su u donjem desnom uglu Galaxy Tab S8 serije.
Uživajte u stalnim doživljajima na svim svojim Galaxy uređajima. One UI 4.1 omogućava da pristupite svim istim aplikacijama i na svom Galaxy S22 serije i Galaxy Tab S8 serije. Čak je i đuskanje uz muziku jednostavno uz Automatsko prebacivanje sa Galaxy Buds. 25 Vaše Galaxy Buds će se automatski upariti sa Vašeg Galaxy Tab S8 serije na Vaš Galaxy S22 serije da promijenite uređaje a pritom ne propustite ritam.

*Slika služi kao ilustracija.
Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

**Galaxy Buds2 slušalice se prodaju odvojeno.

***Vanjski dizajn može varirati ovisno o državi.

Galaxy S22 | S22+
Galaxy S22 Ultra

Nevjerovatan sam. Bolji u društvu

Galaxy Tab S8 | S8+ | S8 Ultra besprijekorno radi sa Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra

C C
 1. Mjerena dijagonalno, veličina ekrana Galaxy Tab S8 Ultraje 14,6 inča kao puni pravougaonik i 14,5 inča akose uzmu u obzir zaobljeniuglovi. Veličina ekrana Galaxy Tab S8+je 12,4 inča kao puni pravougaonik i 12,4 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Veličina ekrana Galaxy Tab S8je 11 inča kao puni pravougaonik i 10,9 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.
 2. Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 10,880mAh za Galaxy Tab S8 Ultra, 9,800mAh za Galaxy Tab S8+, i 7,760mAh za Galaxy Tab S8. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.
 3. Dostupnost boja ili modela može varirati ovisno o državi, regionu ili operateru.
 4. Oklopni aluminijski okvir se nalazi na svim metalnim komponentama, osim ekrana, bočnih tipki i ležišta za SIM karticu.
 5. Clip Studio Paint članstvo je obavezno. *Učitavanje unaprijed je podržano na određenim tržištima. Clip Studio Paint možete preuzeti sa Galaxy store i dolazi sa 6 mjeseci besplatne upotrebe za korisnike koji ga koriste prvi put. Uslovi korištenja mogu varirati ovisno o državi i regiji.
 6. Dostupnost može varirati ovisno o modelu.
 7. LumaFusion trenutno nije dostupan za Android. LumaFusion će biti pušten u upotrebu 2022. godine. Dostupnost LumaFusion aplikacije može varirati ovisno o državi, regionu ili operateru.
 8. U poređenju sa prethodnom serijom Tab S.
 9. Dostupno na uređajima koji posjeduju instaliran One Ui 2.1 ili novije verzije i zahtijeva da se MDE Service Framework i Quick Share aplikacije ažuriraju. Bluetooth Low Energy i Wi-Fi konekcija su potrebni za korištenje Quick Share aplikacije. Određene aplikacije možda neće podržati Quick Share.
 10. Određene rezolucije i omjeri možda neće biti podržani. Određene funkcije možda neće biti dostupne kada je uključeno Automatsko kadriranje. Može prepoznati samo ljude, a postoji i ograničenje broja ljudi.
 11. Automatsko kadriranje je dostupno samo na Ultraširokoj prednjoj kameri.
 12. Jamboard zahtijeva odvojeno preuzimanje a dodatne funkcije mogu zahtijevati kupovinu.
 13. Google Duo je zaštitni znak kompanije Google LLC. Korisničko iskustvo/Korisnički interfejs su podložni promjenama. Dostupnost Google Duo aplikacije može varirati ovisno o državi i regiji.
 14. Zahtijeva optimalnu konekciju. Stvarna brzina može varirati ovisno o državi, operateru i korisničkom okruženju.
 15. Određene aplikacije možda neće podržati multitasking.
 16. YouTube je zaštitni znak kompanije Google LLC. Korisničko iskustvo/Korisnički interfejs su podložni promjenama.
 17. YouTube daje 4 mjeseca besplatne pretplate novim pretplatnicima. Uslovi korištenja YouTube Premium članstva može varirati ovisno o državi ili regiji. Korisnici se mogu pretplatiti na YouTube Premium nalog i uživati u svim njegovim prednostima.
 18. Usluge 5G podržane su samo na lokacijama sa omogućenom mrežom 5G u državama koje podržavaju 5G. Zahtijeva optimalnu konekciju. Stvarna brzina može varirati ovisno o državi, operateru i korisničkom okruženju.
 19. Nova 2 u 1 Book Cover tastatura je dostupna za Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ i Galaxy Tab S8. Book Cover tanka tastatura je dostupna za Galaxy Tab S8+ i Galaxy Tab S8.
 20. Dizajn proizvoda Book Cover tastatura može varirati ovisno o modelu. Dostupnost može varirati ovisno o državi, regionu ili operateru.
 21. Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i/ili njezinih podružnica.
 22. Snapdragon je zaštitni znak ili registrovani zaštitni znak kompanije Qualcomm Incorporated.
 23. Dostupnost Wi-Fi 6E mreže može varirati ovisno o državi, pružaocu usluga i korisničkom okruženju. Zahtijeva optimalnu konekciju. Stvarna brzina može varirati ovisno o državi, operateru i korisničkom okruženju.
 24. 45W Super brzi punjač je obavezan i prodaje se zasebno.
 25. Funkcija automatskog prebacivanja dostupna je samo na Galaxy pametnim telefonima i tabletima sa OneUI 3.1 ili novijim. Određeni uređaji i aplikacije možda neće podržati automatsko prebacivanje. Galaxy uređaji moraju biti prijavljeni na Samsung nalog kako bi se omogućilo automatsko prebacivanje.
 26. Žičani prenosi zahtijevaju najmanje Android™ 4.3, iOS 5 ili Windows Mobile OS 8.1 ili OS 10 na Vašem starom uređaju. Uređaji sa starijim OS moraju koristiti opcije bežičnog transfera. Ukoliko nemate neophodan USB kabal/konektor za žičani prenos na Galaxy, možete koristiti i opcije bežičnog prenosa. Otvorite Smart Switch Mobile u "Postavkama" na svom novom Galaxy telefonu ili preuzmite Pametno prebacivanje za PC/Mac.
 27. Podaci i sadržaj dostupni za transfer mogu varirati ovisno o operativnom sistemu. Za dodatne informacije kontaktirajte Samsung HELP.
 28. Modeli sa omogućenim WiDi (Bežični ekran) Windows 10 PC modeli i Windows 10 v.2004 ili noviji su potrebni za ovu funkciju.