2021 Slim Fit Zidni Nosač (WMN-A50E)

2021 Slim Fit Zidni Nosač (WMN-A50E)

WMN-A50EB/XC

Odaberite boju

Boja :

U ravnini sa zidom

S našim posebno dizajniranim tankim zidnim nosačem, Vaš TV uređaj će biti izuzetno blizu zidu i ostavljati samo ultratanki razmak između TV uređaja i zida tako da nema ometanja ni za Vaš interijer ni iskustvo gledanja.

Televizor se instalira. U početku postoji prostor između tankog televizora i dva nosača na sivom zidu. Zatim se televizor namjesti tako da je blizu zida, ne ostavljajući prostora. Televizor se instalira. U početku postoji prostor između tankog televizora i dva nosača na sivom zidu. Zatim se televizor namjesti tako da je blizu zida, ne ostavljajući prostora.

*Slike i videozapisi su simulacija i služe samo u svrhu ilustracije. *Instalaciju trebaju vršiti samo odrasle osobe iznad 18 godina nakon pažljivog čitanja priloženih uputstava za instalaciju. Za najbolje rezultate se preporučuje da instalaciju izvrše dvije osobe. *Dizajn tankog zidnog nosača može se razlikovati u zavisnosti od veličine TV uređaja

Koliko blizu je blizu?

Konvencionalni zidni nosači ostavljaju minimalan razmak od zida i TV uređaja od 25 mm i više. A kada je riječ o Samsung TV uređajima? - 7,5 mm sa Samsung QLED Q900 i Crystal UHD AU8000 - 3 mm sa Samsung The Frame

*Stvarna udaljenost između zida i TV uređaja može varirati na osnovu vrste zida

Stapa se sa bilo kojim interijerom

Naš tanki zidni nosač koji povećava prostor daje Vašem domu moderan minimalistički izgled.

*The Frame: Umjetnički režim rada 『Baletna proba na sceni』 autor Edgar Dega

Nadopunjuje svaki prostor

.

*The Frame: Umjetnički režim rada 『Baletna proba na sceni』 autor Edgar Dega

Riješite se neurednih kablova jednom za sva vremena

.

*Kompatibilnost može varirati ovisno o TV modelu.
Izbliza crta koja se protezala od dna televizora okačenog na zid pokazuje urednu instalaciju Jedine nevidljive veze. Izbliza crta koja se protezala od dna televizora okačenog na zid pokazuje urednu instalaciju Jedine nevidljive veze.

Suštinsko za uredan izgled

One Invisible Connection

Nema više neurednih kablova. Samsung One Invisible Connection spaja Vaše uređaje na Samsung TV jednim jedinim, gotovo nevidljivim kablom, eliminirajući tako nered od kablova.

*„One Invisible Connection” se odnosi na jedan prozirni optički kabl povezan na One Connect Box koji integrira kablove eksternih uređaja, ali ovo se ne odnosi na kablove koji su povezani na druge uređaje, poput soundbara. *Uređaji moraju biti povezani na One Connect Box.
Kutija One Connect nalazi se na drvenoj površini uz sivi zid. Prikazuje se pogled Jackporta izbliza. Kutija One Connect nalazi se na drvenoj površini uz sivi zid. Prikazuje se pogled Jackporta izbliza.

Sve u jednom rješenje za konekciju

One Connect Box

Eksterni uređaji više ne moraju biti smješteni direktno pored Vašeg TV uređaja. Umjesto toga, povežite ih na „One Connect Box” koji dolazi uz Vaš Samsung TV uređaj i podarite sebi slobodu da pohranite svoje eksterne TV uređaje daleko od TV uređaja i van vidnog polja

*One Connect Box je uključen prilikom kupovine kompatibilnog TV modela. *Kompatibilnost može varirati ovisno o TV modelu. *Dizajn One Connect Box se može razlikovati u skladu sa modelom i veličinom TV uređaja. *Jack Port dizajn može varirati ovisno o regiji.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.