Merkverhaal

Merkverhaal

We willen door mensen gedreven
innovaties creëren die barrières
doorbreken voor een betere
wereld voor iedereen

We willen door mensen gedreven innovaties creëren die barrières doorbreken voor een betere wereld voor iedereen

Ons verhaal begint in 1969, toen Samsung het levenslicht zag met de ambitie om mensen te helpen om het onmogelijke te bereiken.
Na meer dan 50 jaar innoveren we nog steeds en creëren we grenzeloze technologie die mensen helpen om het onmogelijke mogelijk te maken. Wij
blijven gedreven door ons doel, daarom plaatsen we mensen en wat ze belangrijk vinden centraal in alles wat we creëren.

We leven volgens de waarden die ons drijven

Onze waarden vormen de kern van alles wat we doen. We volgen vijf kernprincipes die onze toewijding aan mensen, uitmuntendheid, verandering, integriteit en co-welvaart belichamen. Vandaar richten we ons op deze principes om te blijven groeien, innoveren en de status quo uit te dagen om onze waarden elke dag in actie om te zetten.

Menselijke ervaringen

We plaatsen mensen op de eerste plaats, centraal in alles wat we doen.

Een man in zwarte kleding kijkt naar de linkerkant in de hal bedekt met zwarte en witte strepen. Een man in zwarte kleding kijkt naar de linkerkant in de hal bedekt met zwarte en witte strepen.

Progressieve innovatie

We vinden voortdurend nieuwe manieren om de manier waarop mensen leven te verbeteren door inventieve producten en diensten te creëren.

Er zijn drie gloeilampen. En slechts één in het midden brandt. Er zijn drie gloeilampen. En slechts één in het midden brandt.

Opstandig ooptimisme

We dagen onszelf en de status quo uit om de wereld te veranderen.

Een blauwe surfplank op de oceaan. Een blauwe surfplank op de oceaan.

Integriteit & transparantie

Wij streven er altijd naar om het juiste te doen door open en eerlijk te zijn tegen onze klanten en ecosysteem van partners.

Een luchtbel zweeft in de lucht. Een luchtbel zweeft in de lucht.

Sociale verbetering

Wij vinden dat iedereen moet kunnen profiteren van technologie. Het moet toegankelijk zijn, duurzaam en ten goede gebruikt worden.

Mensen in witte overhemden schilderen samen een muurschildering. Mensen in witte overhemden schilderen samen een muurschildering.

Wij zijn de onvermoeibare pionier

We effenen de weg: omdat we obstakels als kansen zien. Omdat we niet bang zijn voor het nieuwe of het onbekende. Omdat we onze technologie voorstellen en creëren die een nieuw pad inluidt, waardoor mensen kunnen doen wat ze niet zelf kunnen.

We verleggen nieuwe grenzen

We gaan altijd vooruit, brengen ons allemaal verder in nieuwe generaties en verhogen de normen.

Er zijn twee witte muren met opstijgende sterren naar een deur die leidt naar een bewolkte blauwe hemel. Er zijn twee witte muren met opstijgende sterren naar een deur die leidt naar een bewolkte blauwe hemel.

We zien eindeloos potentieel waar anderen dat niet zien

We zetten mislukkingen om in kansen om te leren en te bloeien. We boeken niet alleen vooruitgang voor onszelf, maar ook voor de hele mensheid.

Er zijn hindernissen geplaatst op rode racebanen. Er zijn hindernissen geplaatst op rode racebanen.

We beïnvloeden het dagelijks leven

Wij geloven dat het creëren van een betere plek voor iedereen betekent dat het invloed heeft op mensen in hun dagelijks leven op een aangename en stimulerende manier.

Drie bloempotten staan op een plank. Drie bloempotten staan op een plank.

De kunst van expressie

De manier waarop we onszelf uitdrukken, zegt veel over wie we zijn. We vinden dus altijd manieren om onszelf te tonen in onze teksten en ontwerpen door gedurfd, oprecht, eigentijds en speels te zijn.

Gedurfd

Maar niet arrogant. We deinzen er niet voor terug om nieuwe of onconventionele ideeën te delen om aan te zetten tot nadenken, nieuwe mogelijkheden te creëren, en uiteindelijk mensen te inspireren om meer te doen.

Een doorzichtige knikker tussen twee zwarte rechthoekige voorwerpen. Een doorzichtige knikker tussen twee zwarte rechthoekige voorwerpen.

Authentiek

Nooit volkomen perfect of uitgekiend, maar we omarmen de gebreken en schoonheid van echte momenten die boeiend, herkenbaar en voelbaar zijn.

Een vrouw schildert in blauwe en witte verf met haar vingers op canvas. Een vrouw schildert in blauwe en witte verf met haar vingers op canvas.

Hedendaags

We evolueren altijd om het moment te beleven en tegelijkertijd de wereld vooruit te helpen. We staan open en zijn nieuwsgierig om relevant te blijven en om mensen te inspireren om nieuwe manieren van leven uit te proberen.

Een paar witte mappen bedekt met gele, groene en roze verf. Een paar witte mappen bedekt met gele, groene en roze verf.

Speels

We brengen vernuft, warmte en menselijkheid door middel van onze verhalen en ervaringen. We zijn hier om mensen op onverwachte manieren te intrigeren en op te vrolijken.

Gele, roze, lavendel, blauwgroene en hemelsblauwe kleuren zijn op canvas geschilderd. Gele, roze, lavendel, blauwgroene en hemelsblauwe kleuren zijn op canvas geschilderd.