Gebouwd voor uw manier van zakendoen

Enterprise mobility. Netwerken. Display. Halfgeleiders. Informatietechnologieën. Wij zijn internationaal toonaangevend op al deze gebieden. En we delen deze ruime ervaring graag met u. Onze innovatie. Onze partners. Onze end-to-endoplossingen Allemaal zodat u het maximale uit uw bedrijf kunt halen.

Drie witte icoontjes, een hoofd met een AI-symbool, een shieldcover en vier mensen staan in een cirkel tegen een zwarte achtergrond. Drie witte icoontjes, een hoofd met een AI-symbool, een shieldcover en vier mensen staan in een cirkel tegen een zwarte achtergrond.

Eindeloos aan het innoveren

We streven naar perfectie voor de toekomst, elke dag weer. Niet omdat we daartoe in staat zijn. Maar omdat het nodig is. Verbetering is afhankelijk van krachtige, betekenisvolle innovatie. Daarom bieden we 5G aan. Daarom investeren we continu in R&D. Daarom dragen onze technologieën bij aan de toekomst.

biometrische vingerafdruktechnologie biometrische vingerafdruktechnologie

Beveiliging voorop

Zero tolerance. Dat is onze beveiligingsaanpak. Alleen de militaire standaard voldoet aan onze norm. We voorzien ieder Galaxy mobiel toestel, van chipset tot kernel en van software tot hardware, van uitmuntende Samsung Knox-beveiliging. Zo kunt u zich op andere zaken richten*. U kunt immers niet voorzichtig genoeg zijn.

Samsung businesstelefoon vergrendeld met samsung knox beveiliging, op het gras Samsung businesstelefoon vergrendeld met samsung knox beveiliging, op het gras

Open voor alles

Sommigen sluiten zichzelf af. Wij zijn liever open. Dat is hoe we op nieuwe ideeën komen. Hoe we ervoor zorgen dat we agile blijven. Sterkere samenwerkingen met partners aangaan. Internationale partnerships aangaan met toonaangevende techbedrijven. En het is zoveel meer dan een mindset. Dankzij onze open architectuur werken Samsung-producten samen met uw andere toestellen en systemen.

Een groepje collega's neemt de roltrap naar beneden en maakt grapjes over en weer. Een groepje collega's neemt de roltrap naar beneden en maakt grapjes over en weer.

Stabiel 5G-netwerk

Passie voor excellentie. De drijvende kracht achter alles wat we doen. Daarom is het voor ons niet genoeg om klaar te zijn voor 5G. We zijn liever de drijvende kracht achter de hele 5G-revolutie. We zijn toonaangevend op het gebied van cloudsystemen, naadloze netwerken met AI, virtuele machines en alsmaar meer verbonden toestellen.

Wij maken van de volgende digitale revolutie werkelijkheid.

Samsung 5G mobiele telefoons voor business Samsung 5G mobiele telefoons voor business

Wij werken samen met de beste partners

We werken samen met internationale bedrijven en onafhankelijke softwareleveranciers voor de ontwikkeling van innovatieve end-to-endoplossingen voor zakelijk gebruik en meer.

IBM

IBM-technologie maakt communicatie mogelijk met belangrijke wearables voor nooddiensten.

eerste hulpmedewerker gebruikt Samsung businesstelefoon in een ambulance eerste hulpmedewerker gebruikt Samsung businesstelefoon in een ambulance

Microsoft

Wat zijn de voordelen van Samsung XCover Pro voor medewerkers in het veld? Die zijn legio, bijv. de Walkie Talkie-functie in Microsoft Teams: een push-to-talk-ervaring die spraakcommunicatie mogelijk maakt via de cloud.

Samsung Galaxy-telefoon verbonden met een laptop met Samsung DeX for business Samsung Galaxy-telefoon verbonden met een laptop met Samsung DeX for business

Knox-partner Programma

Bent u er klaar voor om een nieuwe weg in te slaan op het gebied van bedrijfsoplossingen? Ambitieuze, onafhankelijke softwareleveranciers maken gebruik van onze tools, middelen en innovatieve productontwikkeling.

twee mensen schudden elkaar de hand tijdens een vergadering twee mensen schudden elkaar de hand tijdens een vergadering

We veranderen de werkwijze van bedrijven

Harley-Davidson Praha

“Samsung heeft het hele installatieproces voor telefoons vereenvoudigd. Toen de medewerkers de telefoons uitpakten, was alles al ingesteld. Zodra de telefoons in de cloud waren geregistreerd, konden we de rest met Knox Configure regelen.”
-Michal Šesták, Executive Producer en Project Manager

Medewerkers van Harley-Davidson zijn buiten met elkaar in gesprek Medewerkers van Harley-Davidson zijn buiten met elkaar in gesprek

FMS

“Samsung is de enige hoogwaardige partner op de markt die de stevige toestellen biedt die we nodig hebben voor gebruik in de auto. Bovendien hebben we met Samsung Knox-technologie controle over onze gebruikssituaties”.
-FMS, planningsoplossingen voor taxi's en huurauto's.

een vrouw die een taxi bestelt met haar Samsung-telefoon een vrouw die een taxi bestelt met haar Samsung-telefoon

Abellio ScotRail

“Samsung biedt ons de flexibiliteit waarmee we ons personeel goed kunnen plannen en makkelijk contact met medewerkers kunnen onderhouden.”
-Alan Manclark, Hoofd IT

medewerkers van de spoorwegmaatschappij gebruiken Samsung business smartphones op het werk medewerkers van de spoorwegmaatschappij gebruiken Samsung business smartphones op het werk