Voor zakelijke toepassingen.
Vertrouwd door overheden.

Het Knox-beveiligingsplatform is op chipniveau geïntegreerd in de mobiele apparaten van Samsung en de slimme meerlaagse structuur biedt een complete set aan oplossingen. Eenvoudig te configureren. Probleemloos te beheren. IJzersterke beveiliging, vertrouwd door overheden wereldwijd.*

*Samsung Knox voldoet aan de strenge veiligheidseisen van de internationale overheden en grote bedrijven en biedt zakelijke gebruikers een stevige mobiele veiligheidsoplossing.
https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications

Dit is bescherming. Samsung Knox.

Knox biedt bescherming op chipniveau en zorgt ervoor dat vertrouwelijke en gevoelige gegevens beveiligd worden, waar u ook bent.
Uw apparaat is volledig, op iedere laag en in real time beschermd. Dit is bescherming waar u van op aan kunt.

Knox-oplossingen voor Enterprise Mobility

Dankzij Knox Suite kan de IT-afdeling van een bedrijf zich richten op de zakelijke behoeften gedurende de gehele levenscyclus van een apparaat. Beveilig, gebruik en beheer mobiele apparaten binnen uw bedrijf, voor optimale controle en productiviteit.

Apparaten afgestemd op uw wensen

Pas uw mobiele apparaten aan op uw gebruik, allemaal met Knox. Van interactieve kiosken tot digitale branding-tools: met Knox kunt u uw Samsung-apparaten eenvoudig en geheel naar wens afstemmen.

Wat maakt Knox zo betrouwbaar?

Meer dan 20.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Knox voor de beveiliging en het beheer van hun Samsung-apparaten. En dankzij de ongeëvenaarde veiligheidsnormen kiezen ook overheden en legers over de hele wereld voor het platform. Niet voor niets ontving Knox hoge beoordelingen van Gartner op 27 van de 30 categorieën. *

*Knox-platform 3.2 kreeg in het Gartner-rapport 'hoge' waarderingen in 27 van de 30 beoordeelde categorieën. Gartner, Inc. Mobile OSs and Device Security: A Comparison of Platforms, Patrick Hevesi, 6 mei 2019
https://www.samsungknox.com/en/blog/samsung-knox-platform-3-2-receives-strong-ratings-by-gartner

Casestudy

Een logistieke uitdaging, opgelost met Knox

Spoorwegmaatschappij Abellio wilde voor haar 14.000 medewerkers een telefoon, maar elke telefoon moest op een andere manier worden geconfigureerd - ontdek hoe met Knox Configure en Mobile Enrolment deze persoonlijke instellingen mogelijk werden gemaakt.

Casestudy

Transformatie met Knox voor retailwerkplekken

Colruyt wilde zijn verouderde PDA-systeem upgraden naar een handheldoplossing voor het scannen van productgegevens en voor de onderlinge communicatie tussen de ruim 12.000 medewerkers. Ontdek hier hoe Knox deze transformatie mogelijk maakte.

Ontdek de mogelijkheden

Kies voor een flexibele en veilige manier van werken. Ontdek de mogelijkheden van Knox en probeer het gratis uit.