Extreme omstandigheden. Extreme toestellen.

Bij werk in extreem zware omstandigheden, bieden de rugged toestellen van Samsung uitkomst. De Rugged Range is opgewassen tegen de meest veeleisende omstandigheden en laten u niet in de steek: u blijft verbonden, productief en beschermd.

Werken in elke omgeving

Handen met handschoenen aan. Natgeregende schermen. Galaxy Rugged Range-toestellen zijn zelfs in de zwaarste omstandigheden even responsief en betrouwbaar als op kantoor. Ze voldoen aan de IP68- en MIL-STD 810G-standaarden en zijn bestand tegen water, stof, vallen en stoten. En dankzij de vervangbare batterijen bepaalt u zelf hoelang u op locatie wilt werken.

Eenvoudig te bedienen

De programmeerbare sleutel op uw toestel kunt u zo instellen dat u meteen toegang hebt tot de apps die u het meest gebruikt - gewoon met één druk op de knop. En de verbeterde Near Field Communication (NFC) maakt het mobiele verkooppunt (mPOS) van uw apparaat gereed voor het eenvoudig verwerken van betalingen.


Klaar voor onze partners

De Samsung Galaxy Rugged Range is klaar voor onze partners en nog meer efficiënte apps en functies. U kunt onze apparaten bijvoorbeeld uitbreiden met toonaangevende barcode-scantechnologie voor het gemakkelijk inventariseren van voorraden of voor onderhoudsbeheer. Ze zijn zelfs AR-ready* (Augmented Reality) voor een interactieve werkomgeving. Maak kennis met een meer interactieve manier van informeren of trainen.

* Beschikbaarheid van de dienst kan variëren afhankelijk van de oplossingen van andere ontwikkelaars.
* De Galaxy Tab Active Pro is Google ARCore-gecertificeerd. Deze certificering wordt gegeven aan apparaten die voldoen aan drie eisen: motion tracking, environmental understanding en light estimation om de virtuele content te integreren met de fysieke wereld.

* Beschikbaarheid van de dienst kan variëren afhankelijk van de oplossingen van andere ontwikkelaars.
* De Galaxy Tab Active Pro is Google ARCore-gecertificeerd. Deze certificering wordt gegeven aan apparaten die voldoen aan drie eisen: motion tracking, environmental understanding en light estimation om de virtuele content te integreren met de fysieke wereld.

Sterke en betrouwbare hardware

* IP68-rating: Waterbestendig tot 1,5 meter in zoetwater gedurende maximaal 30 minuten.
* MIL-STD 810G is een teststandaard die ontwikkeld is door het Amerikaanse leger om op een nauwkeurige manier de grenzen van apparaten te testen. Bij een van de tests valt het toestel bijvoorbeeld vanaf een hoogte van 1,2 m op een ondergrond van triplex met daaronder beton.
* Bij gebruik in de praktijk zijn er verschillen met de specifieke omstandigheden die zijn gebruikt bij de MIL-STD-810G-tests. Samsung garandeert geen optimale prestaties van het toestel in alle extreme omstandigheden.

Klaar voor de meest veeleisende branches

Transport

Zelfs als uw team op pad is, zijn ze altijd verbonden. Fleetmanagementsystemen zorgen voor verbinding tussen chauffeurs en backoffice en klanten. Van planning, navigatie en tracking tot vlootbeheer, de Galaxy Tab Active Pro is bij uitstek geschikt voor transport en logisitiek.

Een man zit in een auto en drukt met zijn duim op een Rugged black Samsung-tablet in een tablethouder. Een man zit in een auto en drukt met zijn duim op een Rugged black Samsung-tablet in een tablethouder.

Openbare veiligheid

De Galaxy XCover FieldPro is geschikt voor noodhulpdiensten en voldoet met MCPTT aan alle eisen. MCPTT is een push-to-talkoplossing voor noodcommunicatie in kritieke situaties.

Een politieagente staat op de plaats delict en communiceert via een zwarte Rugged Samsung-smartphone. Een politieagente staat op de plaats delict en communiceert via een zwarte Rugged Samsung-smartphone.

Productie

De Galaxy XCover Pro deinst niet terug voor een productieruimte. Hij is duurzaam en bestand tegen vallen en stoten en biedt met Dual LED uitkomst in slecht verlichte situaties. En het responsieve scherm met de beschermende coating kan ook met handschoenen aan worden bediend.

Een productiemedewerker in een fabriek draagt een beschermende koptelefoon en kijkt met een lach op zijn gezicht naar de Rugged Samsung-smartphone in zijn hand. Een productiemedewerker in een fabriek draagt een beschermende koptelefoon en kijkt met een lach op zijn gezicht naar de Rugged Samsung-smartphone in zijn hand.

Communiceren in crisisomstandigheden

Noodsituaties vragen om betrouwbare toestellen In noodsituaties bent u niet afhankelijk van onstabiele netwerken, dankzij Mission Critical Push-to-Talk (MCPTT) en LTE. De Galaxy XCover FieldPro voldoet aan de 3GPP-standaard en kan een onbeperkt aantal gebruikers gelijktijdig hosten en zorgt voor een supersnelle transmissie. Hulpdiensten staan meteen met elkaar in contact en kunnen via één geïntegreerd netwerk communiceren. Gewoon, met één druk op de knop.

Niet in alle landen beschikbaar

Woodlands Transport

Verhoging van efficiency

WTS gebruikt de Samsung Tab Active-tablets met routeoptimalisatie voor de chauffeurs, aanwezigheidscontrole en communicatie zodat scholen en ouders altijd precies weten waar de kinderen zich bevinden. Ontdek hoe deze rugged toestellen WTS helpt bij een optimale dienstverlening en zorgt voor tevreden klanten.

Samsung Rugged range for business

Ontdek de toestellen die opgewassen zijn tegen de zwaarste omstandigheden.