Xcover 6 Pro Enterprise Edition

 • Awesome performance to do more at once
  Performance
 • Lightning speed wherever you go
  5G
 • Keep an extra life ready with replaceable battery
  Battery

Je kan met zekerheid meer doen met de Galaxy XCover6 Pro

De Galaxy XCover6 Pro is gebouwd om duurzaam, veilig en productive te werken en geeft professionals het vertrouwen om meer te doen in de pratijk en daarbuiten.

Do more with confidence. Galaxy XCover6 Pro Do more with confidence. Galaxy XCover6 Pro

Geweldige prestaties om meer tegelijkertijd te doen

De geavanceerde Octa-core processor en 6GB RAM geheugen van de GalaxyXcover6 Pro staan garant voor soepele en efficiënte prestaties. Profiteer van 128GB interne opslag of breid de opslagruimte uit met een 1TB microSD-kaart.

*Feitelijke opslagruimte kan variëren afhankelijk van vooraf geïnstalleerde software. **Daadwerkelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van de testomstandigheden. ***MicroSD-kaart apart verkrijgbaar.

Ongekend snel, waar je ook bent

Met de XCover6 Pro blijf je altijd op de hoogte. Buiten de deur of op kantoor: de XCover6 Pro ondersteunt 5G en Wi-Fi 6E voor een razendsnelle verbinding, altijd en overal.

*Beschikbaarheid van 5G-netwerk en feitelijke snelheid kunnen verschillen per land, provider en gebruikersomgeving. **Wi-Fi 6E draadloze netwerkrouters zijn vereist. Deze zijn apart verkrijgbaar.

Verbeterde display-ervaring met groot scherm en super soepel scrollen.

Bekijk meer tegelijk. De Galaxy XCover6 Pro is uitgerust met een display van 6,6 inch, zodat je meer kunt kijken en doen. Dankzij de FHD+ technologie en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, ziet jouw dagelijkse content er scherper en beter uit.

*Afbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. **In geval van FHD+ en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz is het toestel zodanig ingesteld dat de vernieuwingsfrequentie automatisch wordt aangepast naar 120 Hz, indien nodig. Als je de standaardwaarde instelt, wordt de vernieuwingsfrequentie vastgezet op 60 Hz.

Duurzamer dan ooit

De Galaxy XCover6 Pro heeft een IP68-classificatie voor water- en stofbestendigheid en voldoet aan de MIL-STD 810H-standaarden op het gebied van duurzaamheid. Je kunt hem dus met een gerust hart overal mee naartoe nemen.

*IP68-rating: waterbestendig tot 1,5 meter in zoetwater gedurende maximaal 30 minuten en beschermd tegen stof, vuil en zand. **MIL-STD 810H is een teststandaard die ontwikkeld is door het Amerikaanse leger om op een nauwkeurige manier de grenzen van apparaten te testen. ***MIL-STD 810H-classificatie: hoogte, vochtigheid, onderdompeling, zoutnevel, stof, trillingen, vallen, etc.

Altijd extra mankracht dankzij de vervangbare batterij

De Galaxy XCover6 Pro is uitgerust met een vervangbare batterij van 4.050 mAh (gemiddeld) die lang meegaat. Als je even snel wilt opladen, kun je hem omruilen voor een volle extra batterij of de 15W Fast Charging-oplader gebruiken. Ook kun je snel en handig opladen met de POGO-pin.

*Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest onder de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 3.950mAh (opgegeven batterijcapaciteit). De feitelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren. **Extra vervangbare batterij en POGO-oplaadstation zijn apart verkrijgbaar. ***15W Fast Charging-oplader is apart verkrijgbaar. ****In geval van extra vervangbare batterijen, zijn alleen door Samsung gecertificeerde producten compatibel.

Naadloos swipen onder uitdagende omstandigheden

De XCover6 Pro reageert zelfs in de regen en sneeuw. Hij heeft een verbeterde aanraakgevoeligheid en reageert dus zelfs als je handen vochtig zijn of als je leren handschoenen aan hebt.

*Onderwater touchbediening is niet mogelijk. **Touchbediening is werkzaam met handschoenen tot 2 mm dik. Gebaseerd op interne laboratoriumtestresultaten. ***De aanraakresponsiviteit kan variëren afhankelijk van het materiaal en de dikte van de handschoenen, evenals de weersomstandigheden.

Bescherm wat belangrijk voor je is

Samsung Knox is ingebouwd in de hardware en software van je telefoon om deze te beveiligen zodra je hem aanzet. Met de meerlaagse beveiliging beschermt Samsung Knox je meest gevoelige informatie tegen malware en andere bedreigingen.

Personaliseer je sneltoets

Maak het jezelf makkelijk. De XCover Key kan worden gepersonaliseerd op basis van je taken en je gebruik. Je kunt hem instellen voor specifieke doelen, zoals Push-to-Talk, het scannen van barcodes, bepaalde apps en meer.

Multitasken zonder gedoe

Neem je kantoor overal mee naartoe met DeX. De XCover6 Pro biedt het gemak van een groot scherm, waar je ook bent. Sluit je toestel aan op een extern display en je hebt direct toegang tot de taken op je pc.

*Samsung DeX draadloze verbinding is beschikbaar op slimme TV's die alleen ondersteuning bieden voor het Spiegelen van het Telefoonscherm. (Voor een optimale ervaring, gebruik op Samsung Smart TV's van 2019 of later)

Blijf verbonden in het veld

Communicatie is duidelijk en naadloos met PTT op de XCover6 Pro. Het speakervolume is harder dan ooit, zo weet je zeker dat jij en je collega's goed op elkaar zijn afgestemd.

*Om de functie Enhanced Speaker Volume te activeren, ga je naar Instellingen - Geluid en trillingen - Geluid - Zet speakervolume harder.

Scan-and-go met Knox Capture

Dankzij Knox Capture tover je jouw XCover6 Pro eenvoudig om in een handige barcodescanner. Je hoeft alleen maar te scannen zoals je ook een foto zou nemen en de bardcodegegevens worden automatisch geïntegreerd in je zakelijke apps.

*Knox Capture wordt in Q3 van 2022 gelanceerd en zal met een Knox Suite-licentie verkrijgbaar zijn vanaf de lanceringsdatum. Voor het gebruik van Knox Capture is de 'Scandit Edition' vereist (apart verkrijgbaar).

*Knox Capture wordt in Q3 van 2022 gelanceerd en zal met een Knox Suite-licentie verkrijgbaar zijn vanaf de lanceringsdatum. Voor het gebruik van Knox Capture is de 'Scandit Edition' vereist (apart verkrijgbaar).

Specificaties

 • Gewicht (g) 235
 • Audio afspelen (uur) Tot maximaal 115
 • Kloksnelheid 2.4GHz, 1.8 GHz

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • Statement of Compliance
  ENGELS
 • User Manual (Android 14)
  DUITS
 • User Manual (Android 14)
  ENGELS
 • User Manual (Android 14)
  NEDERLANDS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken