Zet de kracht van displays om in zakelijke resultaten

MagicINFO™ is een volledige oplossing voor content-, apparaat- en databeheer.
Van het creëren van content tot publicatie en monitoring: gebruikers kunnen al hun content en apparaten beheren op één platform. MagicINFO™ 9 kan afspeelgegevens en zelfs verkoopgegevens samen analyseren om rapporten over marketingprestaties op te stellen.

Breng content tot leven met krachtige en intuïtieve functionaliteiten

MagicINFO™ bestaat uit drie hoofdonderdelen die samen zorgen voor full-scale communicatie: Author, Server en Player. Met Author profiteert u binnen een intuïtieve interface van gebruiksvriendelijke tools voor het creëren van content. Server biedt uitgebreid contentbeheer om eenvoudig te plannen, afspeellijsten te ordenen en content te distribueren. Player zorgt dat content in vrijwel iedere indeling kan worden afgespeeld zonder externe software of hardware.

Ontdek hoe MagicINFO™ het verschil maakt

Toonaangevende beveiliging

Om klanten te beschermen tegen nieuwe beveiligingsrisico's heeft Samsung specifiek een ISO-certificering* behaald, omdat dit vandaag de dag de meest algemeen erkende en meestgebruikte beveiligingsnorm is. Na een uitgebreid beoordelingsproces is Samsung ISO27001- en ISO27701-gecertificeerd. MagicINFO is de eerste oplossing in de signagebranche die beide certificeringen heeft gekregen. MagicINFO biedt het hoogste beveiligingsniveau in de digital signage-branche en wordt wereldwijd officieel erkend.

* ISO: Internationale Organisatie voor Standaardisatie

Een volledige oplossing voor apparaat- en contentbeheer

Gebruikers kunnen alles op afstand en op één platform bedienen, om displaycontent te beheren, hardware-instellingen te openen en problemen op te lossen. MagicINFO™ synchroniseert zelfs met uw bestaande beheersoftware. Verbeterd apparaatbeheer maakt geavanceerde statuscontroles en gerichte firmware-updates mogelijk.

Meer inzicht met proof-of-play-analyses

MagicINFO™ Insight verzamelt en analyseert de Proof-of-Play-historie (PoP) van meerdere displays en het verbeterde dashboard met statistieken biedt meer tools om content te optimaliseren. MagicINFO Insight creëert gedetailleerde prestatierapporten die de content-ROI weergeven met aanpasbare 3D-grafieken voor een visuelere vorm van analyse.

Krachtige afspeeloplossing met ruimte voor realtime wijzigingen

Door verkoopgegevens te uploaden naar het platform kan MagicINFO afgespeelde content vergelijken met de daadwerkelijke verkoop van artikelen om verbanden te ontdekken en de effectiviteit te bepalen. Zo weten bedrijven welke inhoud wel en niet goed werkt, zodat ze realtime aanpassingen kunnen doen om een optimaal rendement te behalen.

Informatiebronnen