De perfecte match in technologie

Ervaring en kwaliteit gecombineerd

Vergaderzalen met toegepaste functionaliteiten voor de moderne bedrijfsomgeving zijn met onze oplossingen eenvoudig te realiseren. De kwaliteit van Logitech gecombineerd met Samsungs SMART Signage-technologie zal moderne vergaderruimtes transformeren in productieve omgevingen.

Video Conference Oplossingen

Oplossingen op maat gemaakt voor iedere vergaderruimte

Samsung Display en Logitech vormen een krachtig samenspel in beeld, geluid en functionaliteit. Door het bundelen van Samsung displays en Logitech communicatie-apparatuur worden de keuzemogelijkheden overzichtelijk en transparant. Hierdoor ontstaan er productieve werksituaties zonder installatiestress. Voor iedere vergaderruimte werd een ideale oplossing gecreëerd, waardoor de keuze net zo makkelijk wordt als de installatie.

Oplossingen voor uw vergaderruimte

Eenvoudig vergaderen

De digitale vergaderruimte verenigt de krachtige weergavetechnologie van Samsung en de video conferencing oplossingen van Logitech om toegankelijkere vergaderingen en intelligentere samenwerking mogelijk te maken.

Oplossingen voor slimmere samenwerking

De Samsung Full HD schermen en onze keuzes voor Logitech video conferencing apparatuur zorgen voor een krachtige beeldcombinatie. Op die manier wordt er een vergaderruimte gecreëerd waarbij beeld en geluid perfect samenkomen. De oplossingen van Samsung en Logitech bieden haarscherpe video, uitstekende kleuren en een uitzonderlijke optische nauwkeurigheid bij resoluties tot 4K. Met de RightSound™-technologie heb je geen last meer van ruis of andere stemmen, want de beamforming microfoon capteert spraak en nivelleert automatisch luidere en zachtere stemmen en onderdrukt ruis.

Connectiviteit zonder grenzen

Logitech heeft de perfecte video conferencing oplossing voor elke ruimte, van de kleine 'huddle' vergaderruimte tot de board room. De oplossingen zijn gemakkelijk in gebruik, goed te onderhouden voor IT en beschikken over een geweldig kabel management.Logitech tap biedt je de kans om met agenda-integratie met één aanraking deel te nemen aan vergaderingen en meteen de inhoud te delen.

Klaar voor het nieuwe vergaderen?

Vul hier het contactformulier in voor meer informatie en verkoopaanvragen. Wij nemen dan spoedig contact met je op, om samen de juiste oplossing te vinden voor jouw bedrijf.