Alles wat u nodig hebt voor uw bedrijf

Een compleet pakket van mobiele technologie en diensten, waarmee u meteen aan de slag kunt. Meer keuze. Meer regie. Meer bescherming. Welkom bij de Enterprise Edition

Consistente en up-to-date beveiliging

Zorg voor up-to-date beveiliging van uw bedrijf tegen mobiele bedreigingen Bij de Galaxy Enterprise Edition krijgt u vier jaar lang de meest recente beveiligingspatches. U kunt er dus gerust op zijn dat uw mobiele toestellen helemaal up-to-date zijn en uitgerust met de meest recente beveiligings- en onderhoudspatches.

2 jaar garantie op productlevenscyclus

Consistente toestellen vergemakkelijken het beheer van een mobiele vloot. De Galaxy Enterprise Edition-toestellen zijn twee jaar na lancering nog te verkrijgen.

1 jaar extra garantie

Krijg langere ondersteuning met een extra garantie van een jaar bovenop de basisdekking.

  • * In totaal maximaal 3 jaar
  • * Van toepassing op de Enterprise Edition-toestellen gelanceerd in 2023 en latere modellen
  • * In totaal maximaal 3 jaar
  • * Van toepassing op de Enterprise Edition-toestellen gelanceerd in 2023 en latere modellen

Compleet pakket aan Knox-oplossingen

Knox Suite: beveiligen, uitrollen en beheren. De Enterprise Edition is uitgerust met het complete pakket aan oplossingen van Knox Suite zodat IT-beheer alles in huis heeft om uw bedrijfsmobiliteit uit te rollen. De Enterprise Edition-toestellen zijn uitgerust met Knox Suite en komen klaar voor gebruik en beheer uit de doos. Het Knox-beveiligingsplatform staat garant voor ijzersterke beveiliging, dus de toestellen kunnen zo worden uitgerold.

Galaxy Enterprise Edition-apparaten

Een ruime keuze in toonaangevende mobiele toestellen van Samsung, met opties voor elk bedrijf en elk budget.