De toekomst van werk,
op kantoor en thuis

Breng het comfort van je werk naar iedere ruimte in je huis

Een naadloze samenwerking van de beste oplossingen in beeld, geluid en functionaliteit

Ervaring en kwaliteit gecombineerd

Als de thuiswerkplek realiteit wordt in het dagelijks leven, zijn er oplossingen nodig die bijdragen aan een naadloze transitie van kantoor naar huis. Door het bundelen van Samsung displays en Logitech communicatie-apparatuur worden de keuzemogelijkheden overzichtelijk en transparant. Voor ieder huishouden werd een ideale oplossing gecreëerd, waardoor de keuze net zo makkelijk wordt als de installatie. Dankzij de jarenlange ervaring van Logitech in plug-and-play oplossingen en de hoge standaarden van Samsung in beeldschermen wordt iedere kamer in uw huis getransformeerd tot een moderne en productieve werkplek.

Het nieuwe thuiswerken

Oplossingen op maat gemaakt voor iedere ruimte

Samsung Display en Logitech vormen een krachtig samenspel in beeld, geluid en functionaliteit.
Hierdoor ontstaan er productieve werksituaties zonder installatiestress

Haarscherp beeld en kristalhelder geluid

Door de eenvoudige Bluetooth technologie van de Logitech headsets in de bundels, wordt er een werkomgeving gecreëerd waarbij beeld en geluid perfect samenkomen. Door de draadloze verbinding kan er tot 20 meter vrij bewogen worden in huis waardoor elke videoconference naar een hoger niveau wordt getild.

Connectiviteit zonder grenzen

Van minimalistische slanke muizen tot multi-device draadloze toetsenborden: de toetsenbord- en muiscombinaties van Logitech samen met de Samsung Display oplossingen zorgen voor een optimale werkomgeving in iedere branche of professie. Bij de bundles met een USB-C poort is het tevens mogelijk om energie en input bronnen te combineren in 1 kabel.

Klaar voor het nieuwe werken?

Vul hier het contactformulier in voor meer informatie en verkoopaanvragen. Wij nemen dan spoedig contact met je op, om samen de juiste oplossing te vinden voor jouw bedrijf.