De in de cloud gehoste en beheerde service

In deze tijd van verandering hebben 'early adopters' cloudtechnologieën volledig omarmd. Samsung verandert de manier waarop bedrijven content tot leven brengen met MagicINFO™ Cloud: een complete softwareoplossing voor het beheer van content voor digital signage.
Met het succesvolle MagicINFO™-platform als basis, biedt de in de cloud gehoste en beheerde service klanten een eenvoudige, betrouwbare en betaalbare web-based oplossing voor het maken, plannen en weergeven van aantrekkelijke content in digital signage-netwerken. MagicINFO™ Cloud maakt gebruik van op gegevens gebaseerde inzichten en biedt bedrijven via het web toegankelijke bedieningsopties voor verschillende displays, één platform om content te maken en distribueren, gekoppelde displays te beheren en bedienen, en een geoptimaliseerde workflow om media naadloos af te spelen: van het creëren en publiceren van content tot het beheer van apparaten.

De optimale en meest rendabele manier om Samsung Digital Signage te gebruiken

Nooit meer vooraf betaalde licentiekosten of de stress van het inrichten (en onderhouden) van uw eigen servers. Richt uw energie op het verbeteren en overbrengen van uw boodschap via digitale displays van Samsung en laat onze experts de rest beheren op onze speciale, krachtige servers. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes: u betaalt gewoon een jaarlijkse prijs waarin alles is inbegrepen. MagicINFO™, de beheerde oplossing van Samsung, is een intuïtieve oplossing die u het volgende biedt:

• Via het web toegankelijke bedieningsopties voor verschillende commercial displays van Samsung (van afzonderlijke displays tot videowalls).
• Eén platform om content te maken en distribueren, op afstand en samen met anderen, overal ter wereld.
• Optionele in-house ondersteuning van onze Samsung-experts om u te helpen bij uw digitale traject.

Maak gebruik van de kracht van Samsung MagicINFO: het allesomvattende platform voor digital signage met naadloos geïntegreerde tools voor software- en hardwarebeheer – nu als in de cloud gehoste en beheerde oplossing.

1) NOC : Network Operations Center

Informatie over het aanbod

  • * Ondersteunde talen: Engels, Spaans, Chinees
  • * Reactietijd is afhankelijk van het opgegeven niveau van ernst

Serviceaanbod

Standaard

Premium

Premium Plus

Hostingserver 

MagicINFO™ Cloud

O

O

O

Upgrades en onderhoud 

MagicINFO™ Cloud-server

O

O

O

Technische vragen 

MagicINFO™ Cloud-server

O

O

O

Proactieve monitoring

-

O

O

Technische ondersteuning op afstand per e-mail, telefoon 1)

-

12 x 7

24 x 7

Reactietijd met SLA 2)

-

O

O

Prioriteit voor escalatie van problemen

-

O

O

Beschikbaarheid van aanvullende services

-

O

O

Veelgestelde vragen over MagicINFO™ Cloud