Logo

Logo

Eenvoudig,
legendarisch,
tijdloos

Eenvoudig, legendarisch, tijdloos

Ons logo bestaat uit onze Engelse merknaam “Samsung”.
Het huidige ontwerp van het lettermerk is het resultaat van verfijningen die in 2005 zijn aangebracht om de zichtbaarheid van het logo te verbeteren - een evolutie waarbij aandacht is besteed aan hoe het menselijk oog visuele signalen waarneemt. We hebben de spatiëring en de hoogte van ons lettermerk zorgvuldig ontworpen om visuele harmonie te creëren door een gelijkmatige spreiding van de letters. Deze precieze aanpassingen aan het visuele evenwicht en de typografie illustreren onze toewijding aan uitmuntendheid en het creëren van mensgerichte ervaringen.

Het lettermerk

In 2005 zijn wij begonnen met het gebruik van dit gestroomlijnde lettermerk-logo om een eigentijdse look en feel uit te drukken. En nu we de toepassingsomvang hebben uitgebreid, hebben we het ontwerp van het lettermerk verbeterd met een scherper uiterlijk zoals we dat vandaag gebruiken.

Kleuren lettermerk

Bekijk hoe onze merkkleuren worden toegepast op onze lettermerk.

In een grijze rechthoek staat een Samsung-lettermerk in de kleur Samsung Blue. In een grijze rechthoek staat een Samsung-lettermerk in de kleur Samsung Blue.

Samsung Blue

PMS 286C
CMYK – 100/80/0/0
RGB – 20/40/160
HEX – 1428A0

In een grijze rechthoek staat een Samsung-lettermerk in zwarte kleur. In een grijze rechthoek staat een Samsung-lettermerk in zwarte kleur.

Zwart

CMYK – 0/0/0/100
RGB – 0/0/0
HEX – 00000

In een blauwe rechthoek staat een Samsung-lettermerk in wit. In een blauwe rechthoek staat een Samsung-lettermerk in wit.

Wit

CMYK – 0/0/0/0
RGB – 255/255/255
HEX – FFFFFF

In een zwarte rechthoek staat een Samsung-lettermerk in wit. In een zwarte rechthoek staat een Samsung-lettermerk in wit.

Wit

CMYK – 0/0/0/0
RGB – 255/255/255
HEX – FFFFFF

Lege ruimte

De ruimte rond het merkteken moet te allen tijde worden beschermd tegen andere elementen.

Download ons lettermerk

Download ons lettermerk

Klik op de knop om het Samsung-lettermerk te downloaden.