Geluid

Geluid

Voel onze geest van
de onvermoeibare
pionier

Voel onze geest van de onvermoeibare pionier

Een geluid kan je hersenen bereiken in slechts 0.05 seconden, deze verbazingwekkende kracht brengt je direct naar speciale plekken en brengt bijzondere herinneringen naar boven. Ook hebben merkgeluiden het potentieel om de consumentenervaring naar een hoger niveau te tillen, waardoor de ervaring zintuiglijker en meeslepender wordt. Met die gedachte hebben we merkgeluiden gecreëerd om ons merk hoorbaar uit te drukken tijdens onze productervaringen. Maak kennis met de geluiden van ons merk die onze toewijding vertegenwoordigen om trouw te blijven aan onze weg naar een betere toekomst met nieuwe en spannende innovaties.

The Voyage

Familiegeluid om alle productgeluiden te overkoepelen.

The Voyage

00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op piano
De achtergrond is vol wervelende rook met donkerblauwe en paarse kleuren om de geest van een meedogenloze pionier te vertegenwoordigen. Op de achtergrond staan de letters V, O, Y, A, G en E in wit. De achtergrond is vol wervelende rook met donkerblauwe en paarse kleuren om de geest van een meedogenloze pionier te vertegenwoordigen. Op de achtergrond staan de letters V, O, Y, A, G en E in wit.

Over the Horizon

Kenmerkend geluid voor mobiele apparaten.

Over the Horizon

00: 00
CC
De muzieknoten ‘Re’, ‘Re’, ‘Fa’, ‘Si’, ‘Ra’ en ‘Fa’ worden gespeeld op piano
Op de bosachtergrond staan de letters O, V, E, R in het wit. Op de bosachtergrond staan de letters O, V, E, R in het wit.

Beyond the Horizon

Kenmerkend geluid voor huishoudtoestellen.

Beyond the Horizon

00: 00
CC
De muzieknoten ‘Sol’, ‘Do’, ‘Si’ en ‘Sol’ worden gespeeld op piano
Op de zwarte achtergrond met witte dunne lijnen staan de letters B, E, Y, O, N, D in het wit. Op de zwarte achtergrond met witte dunne lijnen staan de letters B, E, Y, O, N, D in het wit.

Voor elk moment dat je ons ontmoet

Gedurfd
Dynamisch en inspirerend

Er zijn lichtblauwe en groene stippen gevormd in een wervelende vorm. Er zijn ook lichtblauwe en groene rechte lijnen tussen de stippen. Er zijn lichtblauwe en groene stippen gevormd in een wervelende vorm. Er zijn ook lichtblauwe en groene rechte lijnen tussen de stippen.

Innovatief

Versie van 3 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op een synthesizer om een futuristische stemming uit te drukken.
Versie van 30 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op een synthesizer en met drumgeluiden om een futuristische stemming uit te drukken.

Epic

Versie van 3 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld met snaarinstrumenten en piano.
Versie van 30 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld met snaarinstrumenten, piano en blaasinstrumenten om majestueuze en grootse indrukken te uiten.

Authentiek
Innemend en herkenbaar

Paarse en blauwe stippen in wervelende vorm op een ruimte-achtergrond. Paarse en blauwe stippen in wervelende vorm op een ruimte-achtergrond.

Harmonieus

Versie van 3 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op een staande piano en cello.
Versie van 30 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op een staande piano, cello en kamersnaren om een moderne, maar toch akoestische sfeer te creëren.

Gezellig

Versie van 3 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld met klassieke gitaar.
Versie van 30 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld met klassieke gitaar om een warme, comfortabele en heldere toon uit te drukken.

Hedendaags
Vooruitstrevend & omarmend

Rode en oranje stippen in een wervelende vorm. Ook zijn er gele lijnen die het patroon van de vorm volgen. Rode en oranje stippen in een wervelende vorm. Ook zijn er gele lijnen die het patroon van de vorm volgen.

Trendy

3s version
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op een synthesizer en met een elektrische gitaar.
Versie van 30 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op een synthesizer en met elektrische gitaar en saxofoon om funky en jazzy stemmingen uit te drukken.

Groovy

Versie van 3 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op een synthesizer en piano.
Versie van 30 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op een synthesizer, koperen blaasinstrument, drums en piano in een jazzy 16-bit shuffle-ritme.

Speels
Geestig en aangenaam

Rode, oranje, blauwe en groene stippen in wervelende vorm. Rode, oranje, blauwe en groene stippen in wervelende vorm.

Funky

Versie van 3 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op een basgitaar en met drums.
Versie van 30 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld met basgitaar, drums en synthesizer om de electro-funky-stijl stemming uit te drukken.

Heerlijk

Versie van 3 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld op piano.
Versie van 30 sec
00: 00
CC
De muzieknoten ‘Do’, ‘Sol’, ‘Mi’ en ‘Re’ worden gespeeld met pianosolo’s om een heerlijke en emotionele stemming uit te drukken met verschillende snelheden van de piano.