Het tijdperk van 4K, UHD Signage

Met een steeds geavanceerdere visuele schermtechnologie stellen kijkers ook hogere eisen aan beeldkwaliteit. UHD-resolutie groeit in populariteit en daarom is het cruciaal voor bedrijven om hun klanten de beste beeldkwaliteit te bieden. Veel content wordt nog steeds in een lage resolutie gemaakt, maar Samsungs 4K UHD Signage maakt gebruik van Intelligente UHD-upscalingtechnologie om beelden met een lage resolutie om te zetten in UHD-beeldkwaliteit.

* Bron: IHS '18.2Q Final+Forecast
* Opmerking: Enkel Standalone digital signage. Consumenten-, Commercial Lite- en Hospitality-tv's die voor signage worden gebruikt, zijn uitgesloten.

Ongelooflijke
beeldkwaliteit


Samsungs 4K UHD Signage maakt indruk met zijn realistische UHD-resolutie, intelligente UHD-upscaling en scherpe kleuren dankzij Dynamic Crystal Color en dat allemaal in één slank ontwerp.

UHD 4K-resolutie

Samsungs nieuwe QMR/QBR-serie trekt de aandacht van de klant met ongelooflijk heldere beelden en toont levensechte beelden en subtiele details beter dan ooit tevoren dankzij de ultra high-definition 4K-resolutie.

Intelligente UHD-upscaling

Samsung is wereldwijd al ruim tien jaar toonaangevend op het gebied van schermtechnologie en beeldkwaliteit. Met behulp van superieure halfgeleiderstechnologie heeft Samsung een krachtige videoprocessor ontwikkeld voor digitale signage. Daarnaast biedt de intelligente UHD-upscalingtechnologie een geavanceerde oplossing op basis van Samsungs intelligente UHD-engine waarmee content die in een lagere resolutie is ontwikkeld wordt vertaald naar UHD-beeldkwaliteit. En dankzij detailverbetering en ruisonderdrukking worden tekst en beeld haarscherp en gedetailleerd op het scherm weergegeven.

Dynamic Crystal Color

Dynamic Crystal Color zorgt voor de ongelooflijke, levensechte kleuren op de schermen van Samsung. Dankzij de 10-bit beeldverwerking tonen de schermen een breder kleurenspectrum – tot één miljard verschillende kleurnuances – en leggen ze subtiele verschillen vast voor een ongeëvenaarde kleurweergave, wat essentieel is voor merkconsistentie in alle communicatiekanalen. Samsungs 4K Signage QMR/QBR-serie heeft ook een HDR10+ functionaliteit die standard definition content (SDR) vertaalt naar HDR-kwaliteit voor scherpere contrasten en levendigere kleuren.

4k screen quality 4k screen quality

Slank en symmetrisch ontwerp

Het nieuwe slanke en symmetrische ontwerp van de QMR/QBR-serie vergemakkelijkt installatie van het scherm aan de muur en zorgt voor een naadloze installatie. De voedingstoevoer van het scherm is zo ontworpen dat die perfect aansluit op de muur.
Het nieuwe ontwerp garandeert ook een scherm met een lange levensduur,
zodat de QMR/QBR-serie de tand des tijds zeker zal doorstaan.

4k screen quality 4k screen quality

Alles-in-één oplossing

Het Samsung SMART Signage Platform (SSSP) is een open-source, alles-in-één oplossing die is geïntegreerd in Samsung SMART Signage, voor een eenvoudige en gemakkelijke installatie en onderhoud. Met SSSP zijn er geen externe toestellen nodig om te communiceren met de server of om digitale media af te spelen, wat het voordeel biedt van eenvoudige ontwikkeling, geoptimaliseerde compatibiliteit met verschillende webformaten en beveiligde bescherming.

4k screen quality 4k screen quality

2019 Samsung UHD Signage-serie

Samsungs QMR/QBR-serie toont nooit eerder geziene heldere beelden van een superieure beeldkwaliteit, zelfs bij blootstelling aan direct zonlicht. De QMR/QBR-serie toont heldere beelden, maar verbruikt slechts weinig energie, wat leidt tot een aanzienlijke besparing van kosten en een hogere efficiency.

Specificaties QMR Serie QBR Serie
Resolutie UHD (3840 x 2160) UHD (3840 x 2160)
Inch (Formaat) 43, 49, 55, 65, 75 43, 49, 55, 65, 75
Gebruikstijd 24/7 16/7
Helderheid 500nit 350nit
Besturingssysteem SSSP 6 SSSP 6

Producten in de
QMR/QBR-serie

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.