43" Crystal UHD 4K Hotel TV HT670U

43" Crystal UHD 4K Hotel TV HT670U

HG43ET670UEXEN

Kies jouw Schermdiagonaal

Creëer een optimale gastbeleving

De HT670U-serie van Samsung biedt een complete oplossing voor hotels. De kristalheldere, verbeterde UHD-beeldkwaliteit, het gepersonaliseerde startscherm, de verbeterde beveiliging dankzij TIZEN, de compatibiliteit met bestaande coaxiale infrastructuren en de persoonlijke gastbenadering zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Heldere en levendige kleurweergave

Crystal Display biedt een optimale kleurweergave waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn. Gasten gaan dus helemaal op in het beeld met een breder kleurenspectrum.

Content in UHD-kwaliteit

Met de hoteldisplays van Samsung krijgen hotelgasten de levendige beeldkwaliteit van een home-entertainmentsysteem. Door de UHD-upscalingtechnologie tonen deze verfijnde displays alle content in een UHD-resolutie (3.840 x 2.160) en met vier keer zoveel pixels als de FHD-standaard.

Verfijnde beeldkwaliteit

De Samsung-displays zorgen niet alleen voor consistente UHD-kwaliteit in de hotelkamer, maar bieden ook High Dynamic Range (HDR10+)-beeldkwaliteit. HDR10+-technologie maakt gebruik van dynamische metadata waardoor elk beeldframe in een programma nauwkeurig wordt ingesteld voor een optimale, gedetailleerde en onvergetelijke kijkervaring.

Een gepersonaliseerd Home-menu

Alle hoteldisplays van Samsung hebben een intuïtief, personaliseerbaar Home-menu die de uitwisseling van content stroomlijnt tussen hotels en gasten. Contentmanagers kunnen gemakkelijk beelden, logo's en pictogrammen toevoegen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de gast en daarmee speciale aanbiedingen en de hotelbranding extra onder de aandacht brengen.

Krachtige prestaties, betere beveiliging

De hoteldisplays van Samsung worden ondersteund door het krachtige TIZEN-besturingssysteem waardoor de content op applicatie-, platform- en systeemniveau beveiligd wordt verspreid.

Naadloze integratie met coaxnetwerk

De coaxcompatibele contentmanagementoplossing LYNK REACH 4.0 biedt alle nodige functies om serviceprocessen te versterken en garandeert een consistente interactie tussen het hotel en de gasten. Door de gecentraliseerde, realtime monitoring van het platform kunnen hotelmanagers snel problemen bij individuele displays of een groep displays oplossen.

Aandacht op maat voor gasten

Hotels die gebruikmaken van een coaxiale structuur kunnen LYNK REACH 4.0 ook gebruiken om persoonlijke boodschappen en informatie over faciliteiten of bezienswaardigheden te tonen. Als gasten arriveren kan het hotel ze begroeten met een persoonlijke welkomstboodschap, informatie over de faciliteiten en aanbiedingen.

* De draaibare muurbeugel kan variëren afhankelijk van het schermformaat.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
  • Installation Guide
    ENGELS, BULGAARS, KROATISCH, TSJECHISCH, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, DUITS, GRIEKS, HONGAARS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, NOORS, POOLS, PORTUGEES(Europees), ROEMEENS, SERVISCH, SLOWAAKS, SLOVEENS, SPAANS, ZWEEDS, TURKS
  • Quick Guide
    ENGELS, BULGAARS, KROATISCH, TSJECHISCH, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, DUITS, GRIEKS, HONGAARS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, NOORS, POOLS, PORTUGEES(Europees), ROEMEENS, SERVISCH, SLOWAAKS, SLOVEENS, SPAANS, ZWEEDS, TURKS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken