Video Wall Box SBB-SS08EL1

Video Wall Box SBB-SS08EL1

SBB-SS08EL1/EN

All-in-One Box transformeert weergave in veelzijdige en indrukwekkende kijkervaring

Voor veel standaard video walls – zoals Samsungs UDE-B en UDE-C – zijn extra apparatuur en aanvullende programma's nodig, zoals een pc en mediaspeler voor informatieverwerking, software voor contentbeheer en een apparaat om te switchen tussen bronnen. Maar de Signage Player Box van Samsung biedt al deze functies in één klein maar krachtig apparaat, voor een naadloze connectiviteit en optimaal bedieningsgemak. Bovendien is de installatie goedkoper en eenvoudiger vergeleken met video walls waarbij extra apparaten en kabels noodzakelijk zijn voor dezelfde functionaliteit.

De Signage Player Box biedt zowel de functies van een pc als een mediaspeler via een ingebouwde chip, Samsung SMART Signage Platform (SSSP). Met zijn krachtige Quad Core CPU transformeert hij standaard video walls door een snellere informatieverwerking en eenvoudiger contentbeheer met MagicInfo S3. Door te profiteren van de verbeterde prestaties, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van Samsungs Signage Player Box, kunt u uw informatielevering verbeteren en uw omzet verhogen met indrukwekkende signage – op kostenefficiënte wijze.

Een krachtige, volledig geïntegreerde oplossing voor beter contentbeheer

Samsungs Signage Player Box wordt ondersteund door de derde generatie SSSP en transformeert standaard video walls in krachtige displays, zonder extra pc's en set-back boxes (SBB's). Deze all-in-one oplossing maakt het eenvoudig voor contentbeheerders om alle displays te controleren en bedienen. Ze hoeven alleen maar het eerste display aan te sluiten op de Signage Player Box en alle andere displays te verbinden met de Display Port via een lusverbinding. Bij standaard video walls is dergelijk beheer niet mogelijk zonder een gebundelde LAN (RJ45)-verbinding en serverlicentie. De connectiviteit van het apparaat gaat tot displayconfiguraties van 10x10, resulterend in lagere TCO (total cost of ownership) doordat er geen kosten voor de installatie, LAN-kabels en licenties zijn. Bovendien is het eenvoudig om te switchen tussen verschillende contentbronnen, zoals een set-top box (STB) en dvd-speler.

Behalve voor bedieningsgemak zorgen geavanceerde, in het apparaat geïntegreerde, technologieën ook voor beter contentbeheer. In tegenstelling tot standaard video walls, zijn er bij de Signage Player Box geen beperkingen wat betreft de plaats en afmetingen van de PIP-schermen (Picture-in-Picture), ze kunnen zelfs over de rand doorlopen. Dankzij de uitgebreide connectiviteit van het apparaat kan uiteenlopende content gepresenteerd worden in een PIP-scherm, zoals een tv-kanaal of advertenties. Om een probleemloze installatie te garanderen heeft de Signage Player Box ook een slide-in-module (SIM), waarbij de box eenvoudig in de video wall geschoven kan worden.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • User Manual
  NEDERLANDS
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  FRANS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00