Video Wall Box SBB-SS08FL1

Video Wall Box SBB-SS08FL1

SBB-SS08FL1/EN

Naadloze levering 4K UHD-content

Samsungs 4K UHD Signage Player Box presenteert content in Ultra-High Definition (UHD) met een minimale operationele belasting. De Signage Player Box wordt ondersteund door het krachtige TIZEN-besturingssysteem en garandeert een 4K UHD-kijkbeleving voor video wall-configuraties tot wel 5x5. Bovendien kan de box content in Full-High Definition (Full HD) weergeven voor configuraties tot maar liefst 10x10. De veelzijdige Signage Player Box bekommert zich om de communicatie tussen de server en het display, zonder de complexiteit en kosten van externe mediaspelers en apparatuur.

Intuïtieve all-in-one bediening

Voor meer bedieningsgemak combineert Samsungs 4K UHD Signage Player Box informatieverwerking, contentbeheer en switchen tussen bronnen in één platform. De box biedt bovendien uitgebreide connectiviteit. Beschikbare aansluitingen zijn HDMI, DP 1.2, DVI en USB-poorten. Met externe pc's en mediaspelers kunnen de contentmogelijkheden nog verder worden uitgebreid. De vele geïntegreerde functionaliteiten zorgen niet alleen voor een intuïtieve installatie, maar ook voor aanzienlijk lagere apparatuur- en installatiekosten.

Volledig geïntegreerd performance management

Voor extra flexibiliteit biedt het centrale beheerplatform van Samsungs 4K UHD Signage Player Box een gedetailleerd inzicht in content- en hardwareprestaties voor alle verbonden displays. Gebruikers kunnen display-instellingen waar en wanneer ze maar willen, bekijken en aanpassen. Partners kunnen apps ontwikkelen en uploaden via het Samsung SMART Signage Platform (SSSP) voor alle verbonden displays tegelijk in plaats van voor elk display afzonderlijk. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk, flexibel beheerproces dat het gemakkelijker maakt voor gebruikers om content te delen met het publiek.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • User Manual
  NEDERLANDS
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  FRANS
 • User Manual
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken