Financiële Dienstverlening

FINANCIËLE DIENSTVERLENING
FINANCIËLE DIENSTVERLENING

In een voortdurende evoluerende branche biedt Samsung klantenservice onderweg, worden mobiele bankvestigingen opnieuw bekeken en worden oplossingen van defensiekwaliteit gewaarborgd.

Mobiele oplossingen

  • Retailbanken

    Mobiele technologie stelt medewerkers in staat vrij door de vestiging te bewegen en zo klanten op een natuurlijke wijze te betrekken en ze datagestuurd advies te geven.

  • Vermogensbeheer

    Dankzij 2-in-1-tablets kunnen vergaderingen tegenwoordig overal plaatsvinden. Financiële adviseurs kunnen onderweg transacties verrichten en kristalheldere presentaties afleveren.

  • Verzekeringen

    Maak vlottere verkoopbijeenkomsten mogelijk met mobiele toegang tot beleidsgegevens en bespaar tijd door contracten vanaf een mobiel apparaat te bewerken en bij te werken.

Functies waar u voor zult vallen

Samsung biedt naadloze integratie voor IT en de mobiele mogelijkheden die financiële dienstverleners nodig hebben, waardoor het een eenvoudige keuze wordt om over te stappen.

Gemakkelijk te gebruiken. Gemakkelijk te beheren.

Een vrouw die op haar Samsung-smartphone tikt om content buiten het kantoor over te dragen

Met Samsung kunnen mobiele werkers belangrijke content eenvoudig overdragen en van een naadloze, beveiligde ervaring genieten, zodat ze overal productief kunnen zijn.

Een man die zowel zijn Samsung-smartphone als een desktop gebruikt om het overdrachtsproces te volgen

Samsung maakt het beheren van apparaten gemakkelijker dankzij de samenwerking met de beste MDM-providers om een veilige end-to-endoplossing te creëren.

Ook onderweg blijft de beveiliging intact

Samsung Knox biedt mobiele beveiliging van defensiekwaliteit met bioverificatie en garandeert flexibiliteit, terwijl gegevens en naleving tegelijkertijd gewaarborgd worden.

MEER INFORMATIE
Een vrouw die een slok koffie neemt in een café gezien op het scherm van een Samsung Galaxy S8

Display-oplossingen

Een man die naar het display wijst om dit met zijn collega in de vergaderzaal te bespreken

Vergaderzalen

Maak boeiende besprekingen mogelijk met ondersteuning van naadloze videoconferenties, up-to-date vergaderschema's en verbeterde werknemerstraining.

Een man die een rapport op het display in een managerskamer presenteert

Managerskamers

Geef marktgegevens in real-time weer, bied interne managementgegevens en lever gepersonaliseerde berichten op verscheidene locaties.

Airconditioner-oplossingen

Gemakkelijk handmatig te bedienen

Een kantoorplattegrond met een systeemairconditioner in elke kamer geplaatst

Onafhankelijke bediening van zones

Met Samsungs airconditioneroplossingen kunt u de temperatuur en luchtstroom in verschillende ruimtes beheren – apart en onafhankelijk.

Verscheidene regelaars om de temperatuur mee te beheren

Gemakkelijk aanpassen en beheren

Samsungs airconditioneroplossingen werken met een centrale controller en een gemakkelijk te gebruiken managementsysteem om de omstandigheden in grote oppervlakken te beheren en aan te passen.

Prestaties zonder afleiding

Een airconditioner aan de muur in een kantoor

Productiviteit stilletjes verhogen

Een luidruchtige airconditioner kan een echte stoorzender zijn. Samsungs airconditioners scheppen op stille wijze een productieve omgeving.

Een casette-airconditioner aan het plafond in een vergaderzaal

Voor effectieve vergaderingen

Samsung-airconditioners houden in alle stilte de vergaderzalen op kantoor op een comfortabele temperatuur en maken zo ook effectieve communicatie mogelijk.

Samsung-partnerprogramma's

Verbreed uw visie door partnerschap. Creëer winkansen, bouw relaties op en breid uw mogelijkheden uit.