Gezondheidszorg

GEZONDHEIDSZORG
GEZONDHEIDSZORG

Samsungs technologie voor databeveiliging en verbonden zorgoplossingen stellen zorginstellingen in staat de kwaliteit van de zorgverlening, van ziekenhuizen tot thuis, te verbeteren.

Oplossingen voor de gezondheidszorg

 • Levens van ouderen verbeteren

  Ouderen waarderen gebruiksgemak nog altijd. Met Samsungs gepersonaliseerde oplossingen is het eenvoudig om online te gaan en contact te onderhouden met vrienden en familie en hobby's te blijven uitoefenen.

 • Ouderenzorg verbeteren

  Sensors en monitorapparatuur kunnen naadloos in de levensstijl van een oudere worden opgenomen, zodat zelfzorg, medische alarmen en metingen mogelijk worden.

 • Een onafhankelijke oudere blijven

  Samsung-apparaten kunnen de hele dag door gedragen worden en dienen zo als optimaal platform voor dagelijkse communicatie waardoor ouderen zelfstandig kunnen blijven.

 • Verbeter de patiëntervaring

  Met onze Galaxy-tablets, die naadloos content kunnen delen, helpen we u de patiënt een persoonlijkere ervaring te bieden.

 • Patiëntbetrokkenheid vergroten

  Toon medische beelden op het grote scherm van een Galaxy-tablet om een diagnose aan de hand van beelden uit te leggen druk de dossiers moeiteloos af.

 • Stroomlijn workflows met dashboards

  Toon patiëntkaarten en real-time verpleegkundige gegevens om vanaf een centrale locatie voor soepele processen in uw voorziening te zorgen.

 • Persoonlijke gezondheidszorgtechnologie

  Met de Samsung S Health-app kan een patiënt persoonlijke medische gegevens genereren, zoals de hoeveelheid zuurstof in het bloed, het glucoseniveau, de bloeddruk en hartslag.

 • Van ziekenhuis tot thuiszorg

  U kunt verbonden zorg bieden die interacties tussen dokter en patiënt buiten de spreekkamer en het ziekenhuis tot helemaal naar huis laat gaan.

 • Van welzijn tot ziektebeheer

  Met Samsungs mobiele apparaten kunt u de meest geavanceerde technologie in uw instelling gebruiken om dokters en patiënten verbonden te houden.

BEVEILIGDE OMGEVING

Mobiele beveiliging van defensiekwaliteit

Samsung Knox, het mobiele beveiligingsplatform dat in onze apparaten is ingebouwd, beschermt gevoelige gegevens van de chipset tot de applicatielaag.

MEER INFORMATIE
Een man die op zijn Samsung-smartphone tikt met een scherm dat door Samsung Knox wordt beveiligd

Lees meer

Samsung-partnerprogramma's

Verbreed uw visie door partnerschap. Creëer winkansen, bouw relaties op en breid uw mogelijkheden uit.