All-in-one oplossingen voor zakelijke samenwerking

Dankzij tal van personaliseerbare all-in bundels geven Samsung en HARMAN bedrijven de mogelijkheid om hun ideale huddle space te creëren, zodat collega's ter plaatse en op afstand betrokken kunnen blijven. Vooruitstrevende bedrijven kunnen hun keuze maken uit de beste beeldschermen van Samsung en haarscherpe audio-innovaties van HARMAN om te voldoen aan al hun behoeften op het gebied van videoconferencing, uitwisseling van documenten en ontwikkeling van ideeën.

Huddle Standard

Efficiënte interactie in kleine ruimtes

Samsung en HARMAN's Huddle Standard-bundel is speciaal ontworpen voor kleine, gedeelde werkruimtes en synchroniseert de laptops van gebruikers met Samsungs professionele DCJ-beeldschermen voor een hoogwaardige streaming en het delen van persoonlijke content. De Huddle Standard-bundel verbindt het DCJ-beeldscherm ook met HARMAN’s AMX Sereno-camera voor videoconferencing die live en virtuele deelnemers goed in beeld brengt dankzij het superbrede gezichtsveld van 120 graden.

Huddle Premium

BYOD-powered betrokkenheid

Dankzij geavanceerde mobiele compatibiliteit brengt Samsung en HARMAN’s Huddle Premium-bundel nieuwe en boeiende content tot leven in kleine tot middelgrote ruimtes. Het pakket, dat Samsungs QMH-displays met beeld in UHD-kwaliteit combineert met HARMAN's AMX Acendo Vibe Conferencing Soundbar, beschikt over Bluetooth- en USB-connectiviteit voor het naadloos streamen van audio, video en content van de persoonlijke toestellen van deelnemers.

Huddle Enterprise

End-to-end vergaderoplossing

De Huddle Enterprise-bundel biedt zeer complete vergaderfaciliteiten op basis van HARMAN’s AMX Acendo Core-platform. Het multifunctionele platform centraliseert alle belangrijke gemeenschappelijke taken, gaande van het reserveren van een vergaderruimte tot het activeren van Skype voor een zakelijk gesprek. Vergaderingen beginnen en eindigen zo op tijd, en gesprekken kunnen worden gestart zonder dat externe apparatuur moet worden aangesloten of een activeringsproces moet worden voltooid.

Huddle Enterprise Plus

Veelzijdig met touchfunctie

Voor topbestuurders die eender wanneer eender hoe willen kunnen overleggen, biedt de Huddle Enterprise Plus-bundel een reeks flexibele, interactieve tools. Met de Huddle Enterprise-bundel hebben meerdere gebruikers tezelfdertijd toegang tot Samsungs serie PMF-BC displays met touchfunctie. Daarnaast profiteren ze van de voordelen van HARMAN’s volledige lijn AMX Acendo, waaronder de Acendo Vibe Soundbar voor kristalheldere audio en het Acendo Core-platform voor een naadloze vergaderlogistiek.