Others

Efficiënt vergaderen?

7 manieren waarop de Flip Pro helpt

jun. 29. 2022
Flip3 Infographic Flip3 Infographic

Wist je dat de gemiddelde werknemer 13% meer vergaderingen op de agenda heeft sinds de coronacrisis? En eerlijk: niet elke vergadering is even productief. De samenwerkingsdisplay Samsung Flip Pro maakt vergaderen efficiënter en interactiever voor iedereen – of je nu telewerkt of op kantoor bent.

Het schoolvoorbeeld van een weinig efficiënte vergadering? Een one(wo)manshow met medewerkers die onderuitzakken en stiekem hun e-mails checken. Slim vergaderen betekent: alle deelnemers actief laten participeren met ideeën en feedback. Of zoals Tesla-baas Elon Musk zegt: “Als je geen waarde toevoegt aan de vergadering, verlaat dan de ruimte. Dat is niet onbeleefd. Iemand verplichten om te blijven en zo tijd verspillen, dát is onbeleefd.”

Nodig jij de Flip Pro uit aan de vergadertafel?

Getriggerd om de Samsung Flip Pro een invite te sturen voor een volgende meeting? Dankzij zijn aanwezigheid nemen je medewerkers actief deel aan een productieve, efficiënte vergadering. En denken ze er niet eens meer aan om e-mails te checken tussendoor. Ontdek hier meer over slimmer vergaderen met de Samsung Flip Pro.