Informatieve illustratie

Een eenvoudige IT-oplossing voor presentaties in jouw bedrijf

Dec 28. 2018
Presentatie-oplossingen voor grotere groepen? Scoor met deze opstelling

Presentaties in bedrijven evolueren meer en meer van lange monologen naar interactieve dialogen. Technologie kan niet anders dan volgen, en de Samsung Flip speelt daar handig op in.
Maar om zo’n ‘dialoog’ ook in grote ruimtes te garanderen, voeg je best een professional display zoals de QE82N
toe.

Tijdens een presentatie je slides afdreunen terwijl iedereen gewoon toekijkt? Binnenkort is het verleden tijd. Want de toekomst ligt in interactie. Kan ook niet anders, want interactie maakt je presentaties effectiever én leidt vaak tot nieuwe ideeën. Technologie kan niet anders dan volgen. Waar traditionele beamers de nodige interactiviteit misten, ontbrak het bij whiteboards en flipcharts aan multimedia en content. Het antwoord was een oplossing met het beste van twee werelden: de Samsung Flip.

Met dit mobiele digitale flipboard tover je elke ruimte in een handomdraai om tot meeting room. Bovendien maak je gemakkelijk aantekeningen tijdens je presentatie, dankzij zijn touchscreen.

Zie het grootser

Met de Samsung Flip zorg je er dus voor dat je collega’s samen ideeën kunnen bedenken, waar en wanneer ze maar willen. Alleen speelt zo’n samenwerking zich vaak in kleinere groepen af.
Blijft de vraag: wat doe je bij een belangrijke presentatie voor een grote groep?

In zo’n geval heb je een groter bereik nodig, en zal de Flip op zich niet volstaan. Met de juiste business display verleng je je scherm en verdubbel je je bereik.
Zo kan iedereen de presentatie van een collega volgen van begin tot eind.

Ons voorstel? De QE82N. Dankzij verminderde weerspiegeling en een haarscherp UHD-beeldscherm van 82” zorgt die voor optimaal leesbare beelden – ook voor een groter publiek.

Maak het jezelf eenvoudig

Dat de Samsung Flip en de QE82N dé meeting room solution zijn, ligt aan hun afzonderlijke features, ja, maar ook aan hun veelzijdige connectiviteit.
Zo kan jij als IT manager genieten van:

Eenvoudige set-up
Verbind beide devices zowel met kabels – zoals via HDMI en USB – als draadloos. En dat laatste kan haast niet eenvoudiger: zorg er gewoon voor dat de Flip en de QE82N verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk.

Geïntegreerde documentviewer
Open Word, Powerpoint en PDF documenten rechtstreeks op de Flip en toon ze tegelijk op het UHD-display van de QE82N – geen aparte content source nodig.

Hoog gebruiksgemak
Het succes van een device valt of staat met z’n gebruiksgemak. De Samsung Flip start automatisch op als je in de buurt komt, en verbindt draadloos met je externe display. Handig én tijdsefficiënt.
Combineer de Samsung Flip met de QE82N, en je hebt een meeting room solution die jou een eenvoudige installatie en razendsnelle set-up garandeert. Ook bij presentaties voor grote groepen.