Nieuws

De beste koptelefoon voor je werk:

De hele dag productief zonder afleiding

Jun 20. 2019
Man wearing AKG headphone

Kantoortuinen, co-workingspaces, flexplekken, treinen, vliegtuigen: op je werkplek of onderweg is geconcentreerd werken niet altijd makkelijk. Je wordt snel afgeleid door de geluiden om je heen. De draadloze headphone AKG N700 biedt uitkomst.
Luister je favoriete muziek in de beste geluidskwaliteit en waan je in een studio. Of zet noise cancelling aan en geniet van de stilte. Wat je ook kiest: met de N700 ben je de hele dag productief.

Meer focus met een hoofdtelefoon op


Met de introductie van de kantoortuinen zijn veel muren gesneuveld. De open ruimtes moesten communicatie en creatie verbeteren. Toch blijkt dat de productiviteit juist daalt door deze manier van werken. Je herkent het vast wel: je collega’s die even bijpraten na de vakantie, terwijl jij een lange to-do-lijst hebt die maar niet korter lijkt te worden.

Maar ook onderweg in het vliegtuig of de trein halen huilende baby’s of giechelende pubers je direct uit je concentratie. Je kunt je makkelijk afsluiten voor dit omgevingsgeluid.
Met een noise cancelling headphone, zoals de AKG N700. Die filtert storende omgevingsgeluiden weg. Trek je eigen muren op en werk in opperste concentratie.

3 soorten noise cancelling


Door actieve ruisonderdrukking filtert de N700 storende omgevingsgeluiden weg. Je kunt kiezen uit 3 soorten noise cancelling:

- ANC Flight: deze filtert al het omgevingslawaai weg en is ideaal om je te concentreren.
- Ambient Aware (Airport): daarmee blijf je omgevingspiekgeluiden waarnemen.
- TalkThru (Cabin): deze functie maakt gesprekken met anderen mogelijk.

AKG Headphone image

Voor de muziekliefhebbers


Ben je iemand die juist goed kan werken met muziek op? De over-ear N700 heeft een geweldige klank, ingesteld door experts.
De AKG-sound klinkt uitgebalanceerd, gedetailleerd en ruimtelijk: en daardoor heel natuurlijk en puur. De oorschelpen worden volledig over je oren geplaatst.

Zo ontstaat er een passieve, natuurlijke akoestische isolatie rond de hoogwaardige, grote drivers.

Rustig bellen met anderen


Als je belt met een collega of klant, wil je goed te verstaan zijn. Ook als je op de fiets of in de trein zit, met harde wind of ratelende treinwielen op de achtergrond.
Daarom heeft de N700 Dual Microphone Technology: één microfoon luistert naar de omgeving en de andere registreert je stem tijdens telefoongesprekken.

Zo kunnen jij én je gesprekspartner rustig bellen met elkaar, zonder dat jullie last hebben van storende achtergrondgeluiden.

Hele dag je koptelefoon gebruiken


Na je werkdag nog een lange treinreis voor de boeg? Geen probleem. De N700 hoofdtelefoon gaat 20 uur lang mee. Je kunt met bluetooth en ANC aan, rustig van muziek genieten of bellen. Zet je bluetooth uit en sluit je de headphone met een kabel aan op bijvoorbeeld je laptop of telefoon? Dan is de batterijduur 30 uur.

Waarom AKG


Jay-Z, Quincy Jones, The Rolling Stones, Kayne West, Missy Elliott: populaire wereldartiesten gebruiken de hoofdtelefoons van AKG. Het merk bestaat al sinds 1947 en de hoofdtelefoons staan bekend om hun uitzonderlijke klankkwaliteit.

Ontdek alles over de AKG N700nc.

AKG Headphone next to electric keyboard