Nieuws

Samsung Galaxy Tab S3 nu in de winkel

Oct 30. 2017

Samsung Galaxy Tab S3 nu in de winkel
‘De beste Android-tablet ooit’, zo wordt al een tijdje gefluisterd over de Galaxy Tab S3. En misschien wel de beste tablet tout court? Vanaf nu velt iedereen zelf zijn oordeel. Want sinds 31 maart is dit krachtige speel- en werkinstrument beschikbaar voor het grote publiek.

Met zijn Galaxy Tab S3 mikt Samsung recht op het hart van de millennial – tegenwoordig eerder een consumentenprofiel dan een leeftijdscategorie. Die trekt zich niets meer aan van de klassieke scheiding tussen werk- en privéleven. En daar speelt de Tab S3 feilloos op in, met krachtige prestaties, duizelingwekkende multimediakenmerken en productiviteitsverhogende accessoires.

Krachtige multimediamachine

Dat de Samsung Galaxy Tab S3 thuishoort in het topsegment, merk je meteen aan zijn trendy design: dun, licht en in versterkt glas en metaal. En ook ‘onder de motorkap’ is er alleen plaats voor het allerbeste op de markt: een Snapdragon 820-processor en 4 GB RAM. Goed voor vlot switchen tussen de meest veeleisende toepassingen.
Die kracht en snelheid zullen heel wat gamers en filmfanaten als muziek in de oren klinken. Zij vallen ook voor het Super AMOLED-scherm dat klaar is voor HDR, de haarscherpe tv-standaard die nu eindelijk ook beschikbaar is op een mobiel toestel. De vier luidsprekers – een absolute primeur op de Android-tabletmarkt – maken het multimediaplaatje compleet. Een leuk extraatje: het stereogeluid past zich automatisch aan wanneer de gebruiker wisselt tussen landschap- en portretmodus.

Gespierd werkpaard

Mobiele bingewatchers kunnen zich helemaal laten gaan op de Galaxy Tab S3. Want de batterij gaat lang genoeg mee voor een heel seizoen van hun favoriete serie. En ze is op amper drie uurtjes weer helemaal opgeladen. Ook handig voor zakelijke gebruikers die de hele dag hele dag productief willen zijn.
Die lange batterijduur is maar één van de kenmerken die de Tab S3 zo geschikt maken als business tablet. De standaard meegeleverde S Pen springt het meest in het oog: ultragevoelig, vederlicht en lekker in de hand. Daar horen een resem nieuwe functies bij: schrijven en meteen bewaren op het zwarte scherm, real-time vertalen door met de pen te zweven over een tekstfragment, rechtstreeks pdf’s annoteren, … Bovendien hoef je de S Pen níét op te laden.
Wie zijn tablet echt wil omtoveren tot een laptop, kiest voor het POGO-toetsenbord – een stijlvol accessoire dat de revolutionaire Tab S3 echt alle eer aandoet. De fijne magnetische connectie maakt frustrerende Bluetooth-pairing overbodig. En dankzij de hoger liggende en beter afgebakende toetsen behoren die vervelende tikfouten voorgoed tot het verleden.

De Samsung Galaxy Tab S3 is sinds 31 maart te koop. Ontdek hem op www.samsung.com/be.