Others

Thuiswerken, maar alleen een smartphone bij de hand?

Het kan, dankzij deze 4 tools

Apr 08. 2020
Man belt met Galaxy S20

Maken de kinderen even hun huiswerk op de laptop? Geen nood; het Samsung ecosysteem zorgt ervoor dat jij en je werknemers toch ongestoord kunnen thuiswerken via de mobiele telefoon of tablet.En terecht; Volgens Statcounter bedroeg het verschil in internetgebruik tussen mobile (43%) en desktop (49%) in augustus 2019 amper 6% daar waar het een jaar tevoren nog goed was voor een kloof van 17%.

Samsung galaxy S20 met huissleutels

1. Toch behoefte aan een desktopervaring: Samsung DeXAlles wat je werknemer nodig heeft om er thuis een productief dagje van te maken op mobile:

• smartphone
• beeldscherm (TV of monitor)
Samsung DeX

Met een enkele USB-kabel kan het display van een smartphone op een beeldscherm geprojecteerd worden (de Samsung SR65 – bijvoorbeeld).

Je ‘wint’ zo zelfs een extra scherm. Want je kan gewoon verder werken op je mobiele telefoon.
Even een dringend mailtje beantwoorden op je smartphone terwijl je een Excel-spreadsheet aan het tweaken bent? Done!

Samsung laptop

2. Schuif je laptop aan de kant: Galaxy Tab S6 is hier!De Galaxy Tab S6 beschikt over een processor (Octa Core 2.8 GHz ) die zelfs de zwaarste games aankan. Wees gerust; werken op een tablet voelt aan alsof je op een laptop werkt.
Verder is de Galaxy Tab S6 flinterdun (5.7mm) en licht (420g) zodat jouw personeel overal productief kan zijn.

Bovendien zijn alle Microsoft Office applicaties (Word , Powerpoint en Excel ) geoptimaliseerd om eenvoudig te gebruiken via tablet en smartphone.

Samsung Galaxy Tab S6

3. Data achter slot en grendel met Samsung KnoxMaar is het veilig om via mobile te werken? Want je collega’s werken toch met bedrijfsgeheimen, paswoorden voor licenties en creditcardtransacties…

Geen nood.

Samsung Knox zorgt voor bescherming op zowel hardware- als softwareniveau.

Data encryption: Alle data vergrendeld en encrypted door Rijndael – en approved door de overheid.
Data isolation: Sla de gegevens in een aparte container op – zodat alleen jij en je werknemer toegang hebben tot de data.

Samsung smartphone met Samsung Knox Security

4. Even je hoofd leegmaken: Galaxy Watch Active2Even nood aan een work-out tijdens de middag? Enter Galaxy Watch Active2 – voor een gezonde telewerkdag.

Galaxy Watch Active2 trackt je hartslag(zone), pace en conditie (via de Under Armour Edition) om je progress in kaart te brengen.
En daarna syncen op Samsung Health of Strava om je activiteit te vergelijken met je vrienden? Easy!

In de toekomst zal thuiswerk niet meer toevallig zijn. Voor de New Work Tribe – de nieuwe generatie werknemers die écht straffe dingen gaat verwezenlijken – is flexibiliteit geen luxe: het is de standaard. Is jouw bedrijf ready?

Hardloper met Samsung Galaxy watch