Others

4K-beeldschermen:

Displays van de toekomst

Jun 19. 2019
Two people looking at 4k uhd smart signage

Investeren in ultra high definition-beeldschermen? Doen. Je maakt je bedrijf future proof en verbetert meteen de werkprestaties en -ervaringen van je collega’s.


Beeldkwaliteit wordt almaar beter: het aantal pixels stijgt en stijgt, en bereikt om de zoveel jaar een nieuwe standaard. De technologie die vandaag voor gespreksstof zorgt?
4K ofultra high definition.

Future proof met 4K-beeldschermen


4K-beeldschermen zijn al overal te koop – denk maar aan de QBR-serie van Samsung . En hoewel 4K-content vandaag nog schaars is, bezorgt de schermtechnologie je collega’s betere werkervaring. Want zij zijn thuis wel wat gewend op het vlak van technologie. Zo bieden streamingplatformen meer en meer films en series aan in ultra high definition.

Werknemers zien die hoge standaard nu ook op kantoor. Wat er door hun hoofd gaat? “Eindelijk een bedrijf dat mee is met zijn tijd.”
Een investering in 4K-displays voor bijvoorbeeld je meeting rooms loont de moeite nog om een andere reden: op het moment dat 4K-content doorbreekt, is jouw bedrijf voorbereid.

7 people in a meeting with the 4k uhd smart signage in the background.

Het scherm dat content nog knapper maakt


Hoewel er nog maar weinig 4K-content is, vormen de displays vandaag al een meerwaarde voor jouw bedrijf en je collega’s.
Die hebben we te danken aan de upscaling -mogelijkheid. Dat wil zeggen dat je schermen de beeldkwaliteit van je content naar boven halen, ook al heeft die content geen ultra high definition -formaat.

Resultaat? Je collega’s krijgen de tools om meer impact te genereren met presentaties en tijdens meetings. Want wat ze tonen, wordt beter gezien en blijft hangen. Grafieken, beelden en tekst zien er zelfs van dichtbij kraakhelder uit – zonder pixels of vage randen. Alles is altijd duidelijk leesbaar.

QBR-serie: 4K-kwaliteit en vlotte installatie


Kortom, met 4K-schermen sla je twee vliegen in één klap. Je bereidt je bedrijf voor op een toekomst waarin iedereen met 4K-content werkt. En ondertussen werken je collega’s al met beeldschermen van de beste kwaliteit, die bestaande content extra doen schitteren.

Kies je voor de beeldschermen uit de QBR-serie van Samsung ? Dan krijg je er ook nog installatiegemak bij: door hun symmetrische breedte en vlakke achterkant installeer je de displays vlot aan de muren van je meeting rooms.

Interesse? Ontdek alles over de 4K-beeldschermen van de QBR-serie.

empty meeting room with the 4k uhd smart signage in the background.