Others

Thuiswerk met SPACE

Apr 12. 2019

Echte geniën hebben een rommelig bureau. Zo kon Einstein zijn papieren maar met moeite bij elkaar houden. En toch, de work desk van de toekomst staat synoniem voor overzicht.
Verhoog jouw productiviteit met een clean desk.

Als je thuis werkt, heb je alle baat bij een optimale werkruimte, waar je het overzicht behoudt en gefocust blijft. Een clean desk is de manier bij uitstek om productiever te zijn.
Maar hoe zorg je er te midden van alle drukte voor dat jouw werkruimte ‘clean’ blijft?

Papier, niet hier!

Sloddervossen verliezen gemiddeld 4,3 uur per week doordat ze de juiste papieren maar niet terugvinden.
Dat zorgt natuurlijk voor frustraties. En het zoekwerk vreet aan je concentratie.

Ben jij dus iemand die mails afdrukt of een paper copy wil van elk document? Stel jezelf dan eens de vraag: “Heb ik dit wel echt nodig?”
Sla jouw documenten eenvoudig op in de cloud of op een laptop. Zo werk je efficiënter en kan je je files gemakkelijker delen en bewerken.

Cable management is key

Worstel jij soms ook met de kabels van jouw scherm? Wel, volgens onderzoek van Ipsos is dat de grootste frustratie bij beeldschermgebruikers.
De kabels die zich een weg banen over jouw bureau nemen simpelweg te veel plaats in. En ze raken in elkaar verstrengeld.
Kabels die efficiënt geleid en weggeborgen worden, gaan langer mee. Met andere woorden: besteed de nodige aandacht aan cable management.

Verlies het overzicht niet

Je behoudt gemakkelijker het overzicht op je werk met een extra groot scherm: je opent vlot extra werkvensters, je multitaskt naadloos en je moet minder scrollen.
Helaas palmt een groot scherm vaak te veel werkruimte in. Heb je nog plaats om een printer of laptop te installeren? Wat als je iets moet noteren op een blocnote of papier?
Hou er rekening mee: werkruimte is erg gewild. Ruimte op je bureau creëert immers ook ruimte in je hoofd. En die is essentieel voor creatief en productief werk.

Behoud het overzicht met de Space Monitor

De Samsung Space Monitor is ontworpen om aan al die frustraties het hoofd te bieden.

• Dankzij de one cable solution behoort cable clutter definitief tot het verleden. Alle kabels zitten netjes verborgen in de achterzijde van de monitor.
• De Space Monitor staat in slaapstand recht tegen de muur waardoor je 40% aan desk space bespaart. Het scherm nodig? Trek de Space met zijn ergonomische arm naar je toe. Dan rust de onderste schermrand op je bureau.
• Met de Easy Setting Box Software deel je je 27” of 32” display eenvoudiger op om te multitasken.

De Space Monitor is verkrijgbaar in de Benelux sinds 10 april 2019. Hij werd geïntroduceerd in de Benelux op Integrated Systems Europe (ISE) in Amsterdam.