Others

De hoogtepunten van ISE 2019

Feb 14. 2019

ISE 2019 was de editie waar LED definitief in de schijnwerpers trad, 8K een bereikbare realiteit werd en waar we kennis mochten maken met de gloednieuwe Space Monitor.
Voor zij die er niet bij konden zijn, presenteren we hier de hoogtepunten. En hoogtepunten, die waren er zeker.

The Wall, dé showstopper van 2019

The Wall blijft de ultieme showstopper. Ook dit jaar stond het publiek ettelijke mensenrijen dik om een glimp te kunnen opvangen van het modulaire LED beeldscherm.
Als een modern meesterwerk eiste The Wall alle aandacht op in de Samsung Booth.

The Wall 2019 werd op ISE getoond in 6K (in tegenstelling tot het 4K-model van vorig jaar) en dankzij het modulaire design kan hij zelfs geüpgraded worden tot 8K. Combineer dat met de revolutionaire pixel pitch van 0,8mm en je begrijpt meteen waarom hij zo veel aandacht geniet. Individuele pixels waren nog nooit zo onzichtbaar.

Daarnaast zorgt het MicroLED panel samen met een ultra-low reflection coating voor fantastische kleuren die ondersteund worden in HDR10+. Dit zorgt voor een zwart beeld dat ook écht zwart is.
De toekomst van The Wall ligt in entertainmentzalen, thuis maar voornamelijk in bioscopen. Dankzij de modulaire opbouw is The Wall geschikt voor zowel Imax- (4:3) als Cinema-formaat (21:9).

Maak plaats voor de Space Monitor

Verder kon de Space Monitor op de belangstelling van het publiek rekenen. Het gloednieuwe scherm van Samsung maakte op ISE zijn intrede in de Lage Landen.
De Space staat synoniem voor een clean desk. Dankzij de one cable solution zitten alle kabels netjes verborgen in de achterzijde van de monitor. Of heb je even geen nood aan jouw display? Geen probleem!
Duw de Space tegen jouw achterwand en geniet van een overzichtelijke werktafel.

Met de nieuwe display bespaar je tot 40 (!) % aan desk space zodat je met nog meer overzicht kan werken.
Verhoog ook jouw productiviteit. Dankzij de Easy Setting Box Software is het mogelijk om programma’s te verdelen over verschillende delen van jouw scherm. Multitasken zelf wordt comfortabeler dan ooit op een 27” (of 32”) inch display, zowel in QHD als UHD.

De Space Monitor is ontworpen voor zelfstandigen en thuiswerkers. Dankzij zijn ergonomisch design kan je het scherm aanpassen aan jouw noden. Creëer zelf een persoonlijke én stijlvolle werksfeer.

Flip groeit buiten zijn kader

Het enthousiasme voor de vorig jaar geïntroduceerde Flip bleef groot. Hij trok het publiek aan én ging meteen in dialoog waardoor je hem simpelweg niet kon negeren.
Mensen tekenden, schreven en noteerden naar hartenlust.

Nog een reden voor het succes van de Flip: z’n vernieuwde cast-functie, waarmee je naadloos het scherm van de Flip op een ander display kan tonen. Zo vergroot je op slag je bereik en je publiek.
Het enthousiasme voor de Flip ging zelfs verder dan de Samsung Booth. We zagen op ISE dat andere bedrijven gadgets ontwikkelden om de Flip te personaliseren. Inspirerend.

Nog. Meer. Pixels

Er is steeds meer vraag naar nog meer detail en meer indrukwekkende ervaringen. Op de Samsung Booth op ISE werden we overdonderd door 8K QLED displays. Denk meer pixels. Meer detail. Meer emotie.

Maar wat moet je doen als er geen content is die kan voldoen aan 8K? Geen nood! Dankzij onze 8K AI Upscaling technologie kunnen we tot 40 miljoen kleuren toevoegen zodat zelfs ‘gewone’ Full HD beelden er ook van dichtbij prachtig uitzien. Handig.

LED there be LED

Bigger is better. Op de Samsung Booth vond je een gigantische LED display. Hoe groot? Wel, het duurde ongeveer 10 seconden om van de ene kant naar de andere kant te wandelen. Nou, dat is groot.
Door het verfijnen van de technologie en het vernauwen van de pixel pitch tot 1,5mm behoud je de kwaliteit, ongeacht de grootte. Jouw verbeelding wordt niet meer ingeperkt door het scherm.

Maar is jouw creativiteit al gereed?

Hopelijk zien we elkaar volgend jaar terug op ISE!