Others

Speel korter op de bal met de Galaxy Note9

Jun 26. 2019
Someone working on the Galaxy Note 9 in a Gym

Vorig jaar richtten Stijn Loos, Axel Antoine en Louis Ketelers Sportkinetics op, een ultramodern revalidatiecentrum in Mechelen. Het jonge, dynamische trio ontvangt er zowel sporters als niet-sporters voor revalidatie, blessurepreventie en betere sportprestaties.


Een modern gebouw vraagt natuurlijk om de juiste technologische snufjes. En die zijn er. De Galaxy Note9 bijvoorbeeld, waarmee Stijn, Axel en Louis de workflow en ervaring van patiënten versterken. De keuze voor de Note9 is niet toevallig. Met de Note9 beschikken ze nu over de S Pen , drie camera’s en een krachtige batterij: interessante features waardoor ze efficiënter en productiever werken.

Working on Galaxy Note9 with S-pen

Snel en efficiënt


Bij Sportkinetics is screening heilig. Elke patiënt die start, laat zich eerst uitgebreid screenen.

“De video’s die we maken met de Galaxy Note9 zijn van superieure kwaliteit. Met de S Pen kunnen we heel simpel en gedetailleerd aanduiden waar de blessure zich bevindt en hoe zich dat uit in het maken van verschillende bewegingen. We delen het filmpje dankzij Google Drive direct met de rest van het team. Na de sessie sturen we de video’s ook meteen via WeTransfer of via Google Drive door naar de patiënt.”

Alles verbonden: van patiënt tot wasmachine


Elk bedrijf of praktijk kent zijn eigen manier van werken. Zo hebben ze bij Sportkinetics steeds hun Note9 bij de hand.
Filmpjes maken, verslagen noteren, materiaal delen: het gaat allemaal snel en eenvoudig.

Omdat ze met de Note9 in staat zijn steeds kort op de bal te spelen, besparen ze veel tijd en energie. En bieden ze de patiënt een comfortabelere manier om te revalideren en kracht te (her)winnen. Daarnaast regelen de kinesisten met de Note9 een heleboel praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan:

• muziek managen
• sfeerverlichting aanzetten
• de gekoppelde Samsung-wasmachine opstarten

Trainer filming patient with Note9

Altijd gerust


“De batterij van de Note9 gaat met gemak een hele dag mee. We staken een extra MicroSD-kaart van 512 GB in onze toestellen waardoor we nu over een totale opslagruimte van 1 TB beschikken. We hoeven dus nooit schrik te hebben om plots geen opnames meer kunnen maken. Dat maakt dat we onze job met een gerust gevoel kunnen uitoefenen.”

Gerust zijn de kinesisten ook dankzij het Knox-beveiligingsplatform , dat in de Note9 is ingebouwd.
Daarmee zijn ze zeker dat vertrouwelijke informatie achter slot en grendel blijft en niet kan worden verspreid.

Haal jij graag meer uit je werkdag? Kies voor de Galaxy Note9 .