Others

De SSD die sneller werkt dan zijn schaduw

Mar 20. 2019

De 970 EVO Plus is de nieuwste telg in de Samsungs SSD-familie. Wat je kunt verwachten als je hem in huis haalt? Krachtige prestaties, automatische temperatuurcontrole, vijfjarige garantie en meer.
En dat aan dezelfde introductieprijzen als zijn voorganger.

De SSD 970 EVO Plus , Samsungs nieuwste innovatie op het vlak van SSD-technologie, is sinds kort op de markt.
De Plus is de rechtstreekse opvolger van de populaire 970 EVO, en geloof ons: hij levert aanzienlijk betere prestaties dan zijn voorganger.

Snel in alle omstandigheden

Eerst en vooral maakt de Plus je computer heel wat sneller. Hij bereikt moeiteloos lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 3500 en 3300 MB/s, allemaal dankzij de nieuwste V-NAND-technologie en enkele aanpassingen in de firmware.

Dat zorgt ervoor dat jij:
• sneller video’s of muziek in 4K-kwaliteit bewerkt
• sneller werkt wanneer je in 3D modelleert
• sneller grote bestanden verplaatst

En natuurlijk ook sneller gamet: met de Plus in je computer speel je veeleisende games als World of Warcraft en Battlefield 3 zonder enige hapering.

Een SSD die je kunt vertrouwen

Ondanks die sterkere prestaties blijft het stroomverbruik van de 970 EVO Plus gelijk aan dat van zijn voorganger.
Terwijl hij dankzij de nieuwe V-NAND-technologie ook nog eens meer energie bespaart.

Daarbovenop geniet de Plus van automatische temperatuurcontrole, wat zorgt voor een betere warmtehuishouding. En dus ook: langer werken of gamen aan de hoogste prestaties zonder oververhitting.
Wat er daarnaast voor zorgt dat de Plus langer meegaat.

Nog niet gerust? Weet dan dat je kunt rekenen op vijf jaar garantie of een betrouwbaarheid van 150 tot 1200 TBW (= Terrabytes Written ), afhankelijk van de capaciteit waarvoor je kiest.

Het moge duidelijk wezen: de 970 EVO Plus is op alle vlakken effectief een plus. Bestellen kan in verschillende capaciteiten: 250 GB, 500 GB en 1 TB . En vanaf april 2019 in 2 TB.