VMR-O Series 2.9p Outdoor Led Display

VMR-O Series 2.9p Outdoor Led Display

LH029VMRSXC/EN

  • Gemakkelijke installatie door een persoon
  • Geschikt voor verhuur
  • 2.9 Pixel Pitch

Kies jouw Pixel Pitch Size

Ultramoderne huuroplossingen voor ieder evenement

De VMR-O-serie van Samsung biedt de perfecte oplossing voor ieder bedrijfs- of entertainmentevenement. Gemakkelijke installatie, gemakkelijk onderhoud, robuust ontwerp en ondersteuning van diverse installatietypes: de VMR-O-serie is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor iedere buitenomgeving.

Helder, schitterend beeld ongeacht de omstandigheden

De VMR-O-modellen ondersteunen een hoge helderheid van 4500nit en een vernieuwingsfrequentie van 3840Hz. Dat staat garant voor een fantastische beeldkwaliteit, ongeacht het weer en de verlichting. Of het display nu live op een event of via tv-uitzending wordt bekeken, het display creëert een kijkervaring waarin iedereen volledig in opgaat doordat de monitor vervorming en haperingen tegengaat.

Optimale prestaties in iedere omgeving

Alle onderdelen worden aan strenge tests onderworpen om te garanderen dat ze altijd en overal optimaal presteren. Het ontwerp van de VMR-O-serie beantwoordt volledig aan de IP65/65-standaard voor gebruik in de buitenlucht, waardoor de monitors beschermd zijn tegen water, stof en alle elementen van de natuur. Ze blijven het doen, onder alle omstandigheden.

Moeiteloos installeren

De VMR-O-modellen van Samsung zijn gemakkelijk door één persoon te installeren dankzij het ingebouwde verbindingssysteem. Zo staat uw opstelling supersnel klaar voor gebruik. Bovendien zijn de randen zodanig verstevigd dat het geheel van kabinetten stevig op de grond staat en niet beschadigd raakt.

Eenvoudig, praktisch onderhoud

Alle onderdelen, van voeding tot module, kunnen losgekoppeld worden. Zo kunnen de schermen aan zowel de voor- als achterkant gemonteerd worden en dat maakt de VMR-O-serie tot de ideale oplossing op plaatsen met een beperkte ruimte. Omdat de onderdelen snoerloos zijn, zijn ze praktisch en gemakkelijk in het gebruik.

Ontworpen voor alle installatievormen

De VMR-O-modellen zijn de ultieme oplossing als u wilt kiezen uit een scala aan installatievormen: hang ze op, zet ze neer of stapel ze. De diverse accessoires zorgen ervoor dat u de monitors snel en gemakkelijk installeert, in eender welke omgeving.

Specificaties

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken