XAF-series 8.0 pixel pitch Outdoor LED cabinet

XAF-series 8.0 pixel pitch Outdoor LED cabinet

LH080XAFSSC/EN

OVERTUIG UW KLANTEN BUITEN MET BETROUWBARE LED-CONTENT

Steeds meer bedrijven maken gebruik van LED-signage om de aandacht te trekken in een drukke omgeving. Daarom komt Samsung nu met de XAF-serie LED-displays voor buiten met maximale impact. De XAF-serie is speciaal ontworpen voor het overbrengen van belangrijke zakelijke content op een publiek buiten, ongeacht de omgevings- of verlichtingsomstandigheden. De displays zijn duurzaam vormgegeven en hebben een lange levensduur. Het resultaat is een allesomvattende outdoor signage-oplossing die bedrijven helpt om hun doelen te realiseren en meer aandacht te trekken zonder hoge kosten te maken.

HELDER CONSISTENT BEELD

Ongeacht de weers- of lichtomstandigheden biedt de XAF-serie content die altijd optimaal zichtbaar en eenduidig is. De displays hebben een hoge vernieuwingsfrequentie van 2.400 Hz.* en streamen video's zonder vervorming of onderbreking. De XAF-serie gaat ook verstoring door licht tegen en behoudt steeds een uniforme helderheid van 6.300 nit.

* Opmerking: De helderheid en de vernieuwingsfrequentie kunnen variëren naargelang de pixeldichtheid.

STABIEL, MILIEUVRIENDELIJK ONTWERP

De XAF-serie displays van Samsung worden uitvoerig getest voordat ze worden geplaatst om continue prestaties en kwaliteit te kunnen garanderen, zelfs wanneer de displays worden blootgesteld aan water, stof en andere outdoorelementen. De displays hebben onder andere een IP-classificatie die een uitstekende bescherming biedt tegen binnendringing van stof en vocht aan zowel de voorkant (IP65-certificering) als achterkant (IP45-certificering) van het display. Gebruikers kunnen er dan ook zeker van zijn dat hun displays in alle omstandigheden goed functioneren.

DUURZAAM EN BETROUWBAAR ALTERNATIEF VOOR BUITEN

De XAF-serie is streng en uitvoerig getest op natuurlijke omgevingsscenario's en onbedoelde invloeden. De displays zijn onder meer getest op blootstelling aan diverse weersomstandigheden, zoals hoge temperaturen, een hoge vochtigheid en op corrosiebestendigheid wanneer er zout wordt gestrooid, evenals op trillen van de verpakking en op vallen om de stabiliteit tijdens het transport te kunnen garanderen. Door het verbeterde ontwerp met onder meer corrosiebestendige verf en de UV- en vervormingsbestendige kast heeft de XAF-serie bovendien een lange levensduur.

VEILIGERE EN NAUWKEURIGERE BEDIENING

De displays uit de XAF-serie zijn met de grootste zorg voor veiligheid gebouwd en Samsung heeft verschillende voorzorgsmaatregelen genomen voor de bescherming van de gebruikers en beveiliging van de displays. De geïntegreerde overspanningsbeveiliging beveiligt de displays tegen elektrische overspanning en blikseminslag en de extra stroomonderbreker beveiligt het interne circuit tegen overbelasting. Als extra beveiliging zijn de displays uit de XAF-serie getest op en gecertificeerd voor elektromagnetische compatibiliteit van alle onderdelen.

UITGEBREID SIGNAGE-BEHEERPROCES

Onze signage-experts ontwerpen en configureren displays op maat voor de unieke buitenactiviteiten van onze klanten. Proactieve 24-uurs service is mogelijk om problemen te voorkomen en problemen op te lossen.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken