PRO Endurance microSD Kaart 128 GB

PRO Endurance microSD Kaart 128 GB

MB-MJ128GA/EU

Kies jouw Geheugen

Betrouwbaar non-stop opnemen

Geen zorgen meer over always-on opnemen. Met de Samsung PRO Endurance mist u geen enkel belangrijk moment meer, dankzij de allerbeste hoge resolutie-opnametechnologie, zelfs in barre omstandigheden.

Gaat tot 43,800 uur* mee

Registreert tot 25x langer non-stop dan geheugenkaarten** met een focus op snelheid, en levert de allerbeste prestaties tot wel 43.800 uur (5 jaar)*. De PRO Endurance houdt uw gegevens veilig met een beperkte garantie*** van maar liefst 5 jaar. Hij legt alles vast met een opslagcapaciteit tot 128GB****.

* Verschilt per capaciteit: het model van 64GB gaat tot 26.280 uur mee, het model van 32GB tot 17.520 uur. Gebaseerd op Full HD-videocontent (1920x1080) gefilmd met een snelheid van 26 Mbps. ** Gebaseerd op interne vergelijkingen met kaarten gebaseerd op Samsung TLC. *** De garantieperiodes zijn: 3 jaar voor het model van 64GB, 2 jaar voor het model van 32GB model, 1 jaar voor de SD-adapter. Kijk voor specifieke details op: www.samsung.com/support. **** De eigenlijke opslagcapaciteit werd bepaald met een SD Formatter 3.1 tool met exFAT filesysteem en kan minder bedragen dan de aangegeven capaciteit.

Nieuwe videomonitoringstandaard

Geniet van maximale prestaties voor bewakings- en beveiligingscamera’s, dashcams en bodycams. Wanneer het erop aankomt in geval van een ongeluk of een noodsituatie, is een betrouwbare geheugenkaart onontbeerlijk. De PRO Endurance is dan ook de meest betrouwbare keuze voor kritieke momenten en schrijfintensieve applicaties.

Opnemen en afspelen in 4K en Full HD

De levendige details van 4K en Full HD tillen de beeldkwaliteit van videomonitoring naar een hoger niveau. De PRO Endurance verwerkt daarnaast ook zware video’s snel en gemakkelijk dankzij grote lees- en schrijfsnelheden tot 100/30 MB/s*.

* Prestaties zijn gebaseerd op interne testen. Lees-/schrijfsnelheden kunnen variëren naargelang het opnametoestel.

Cruciale data. Altijd beveiligd.

Van barre weersomstandigheden tot veelvuldig en intensief gebruik, de PRO Endurance kan eender welke situatie aan. Hij werd uitvoerig getest en is bestand tegen magneten*, X-stralen*, water (tot 72 uur in zeewater, IEC 60529 & IPX7) en kan in temperaturen van -25°C tot 85°C gebruikt worden***.

* Tot 15.000 gauss (evenwaardig met MRI). ** Tot 50 Röntgen (vergelijkbaar met radiografische scanners op luchthavens). *** Niet werkend na -40°C en 85°C. **** Samsung is niet aansprakelijk voor eender welke schade en/of verlies van data of kosten verbonden aan het herstel van data op de geheugenkaart.

Specificaties

  • Interface UHS-I SDR104 * SDR104: 1.8V Signaling, Frequency up to 208 MHz, speeds up to 104MB/sec, Max. Current Consumption 800mA (varies by test conditions)
  • Prestaties Read : up to 100 MB/s, Write : up to 30MB/s * Performance results are based on internal testing conditions. Read/write speeds may vary by host device.
  • Speed Class Class 10

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken