980 PCIe 3.0 NVMe™ M.2 1TB SSD

980 PCIe 3.0 NVMe™ M.2 1TB SSD

MZ-V8V1T0BW

 • Tot 3,500/3,000 MB/s lees-en schrijfsnelheden
 • Warmteregulering
 • Samsung Magician Software

Kies jouw Kleur

Kies jouw Geheugen

Upgrade naar indrukwekkende NVMe™-snelheid

Haal het maximale uit je pc met de 980. Het maakt niet uit of je je game-ervaring naar een hoger niveau wil brengen of op zoek bent naar een naadloze workflow voor zware graphics: de 980 is de slimme keuze voor krachtige SSD-prestaties, allemaal ondersteund door een NVMe™-interface en PCIe 3.0-technologie.

* Het NVM Express®-logo is een geregistreerd handelsmerk van NVM Express, Inc.

Snelheid ten top

Ervaar het zelf. De 980 biedt bijna alle snelheidsvoordelen van PCIe 3.0 dankzij HMB-technologie en ongekende NVMe™-efficiëntie. Zonder DRAM profiteer je toch van ongekende prestaties en baanbrekende lees-/schrijfsnelheden tot wel 3.500/3.000 MB/s*, meer dan 6,2x zo snel als SATA SSD's.

* Prestaties kunnen verschillen, afhankelijk van de firmwareversie van de SSD, het systeem en de hardware-configuratie. Prestatiemetingen op basis van IOmeter 1.1.0. De schrijfprestaties zijn gemeten terwijl Intelligent TurboWrite-technologie is geactiveerd. Intelligent TurboWrite functioneert alleen binnen een bepaald gegevensoverdrachtformaat. Contacteer je lokale servicepunt voor meer informatie. * Configuratie testsysteem: Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz,DDR4 2133MHz 8GBx2 OS-Windows 10 Pro 64bit Asrock Z-170 Extreme7+ * Resultaten zijn gebaseerd op een vergelijking met Samsung SATA SSD's. * Dankzij HMB (Host Memory Buffer)-technologie kan de SSD gebruikmaken van de DRAM van het hostsysteem voor het lezen/schrijven van/naar de cache en buffering.

Blijf in beweging met Full Power Mode

Benut je SSD ten volle en laat hem continu draaien op topniveau met Full Power Mode. Schakel je SSD in via de Samsung Magician-software om hem altijd in de actieve modus te houden. Werk tezelfdertijd verder aan enorme bestanden, speel games met zware graphics of gebruik je pc gewoon voor standaardtaken.

Een duurzame keuze

Bescherm je bestanden met een SSD die lang meegaat. De 980 is uitgerust met maximaal 600 TBW en voorzien van een beperkte garantie van 5 jaar. Dankzij de interne oplossingen van Samsung, zoals een hypermoderne controller, V-NAND en de nieuwste firmware, kun altijd vertrouwen op de 980.

* TBW: Terabytes Written. * Gegarandeerde TBW voor de 980: 150 TBW voor het model van 250 GB, 300 TBW voor het model van 500 GB en 600 TBW voor het model van 1 TB. * Beperkte garantie van 5 jaar of TBW, afhankelijk van wat eerst bereikt is. Voor meer informatie over de garantie, zie het garantiebewijs in de verpakking.

Betrouwbare temperatuurregeling

Voor high-performance SSD's is ook een high-performance temperatuurregeling nodig. De 980 biedt een stabiele performance en gebruikt een nikkelcoating om het warmteniveau van de controller te reguleren en een heatspreader om de warmte doeltreffend af te voeren van de NAND-chip.

Slimme temperatuurregulering

De 980 heeft een geïntegreerd geavanceerd algoritme waarmee de SSD zelf de temperatuur reguleert gericht op duurzame en betrouwbare prestaties. Samsungs Dynamic Thermal Guard-technologie zorgt ervoor dat schommelingen in prestaties worden tegengegaan en dat bij een hogere temperatuur van de 980 warmte wordt afgevoerd.

Samsung Magician-software

Maak kennis met de ongekende mogelijkheden van de 980 met de even intuïtieve als geavanceerde optimaliseringstools van Samsung Magician. Magician controleert en optimaliseert de prestaties van je drive, beschermt al je waardevolle gegevens en haalt belangrijke updates binnen zodat je gegarandeerd altijd de beste performance uit je SSD haalt.

’s Wereld nr. 1

Ervaar zelf de superieure prestaties en betrouwbaarheid die je alleen krijgt van het grootste merk voor flashgeheugens wereldwijd sinds 2003. Alle firmware en onderdelen, inclusief Samsungs wereldvermaarde DRAM en NAND, worden inhouse gemaakt voor gegarandeerde end-to-end integratie waarop je kunt vertrouwen.

* Bron: 2019 Q2 IHS Markit data: marktaandeel omzet NAND-leveranciers

* Bron: 2019 Q2 IHS Markit data: marktaandeel omzet NAND-leveranciers

Specificaties

 • Applicatie Client PCs
 • Interface PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.4
 • Afmetingen (BxHxD) 80.15 x 22.15 x 2.38 (mm)
 • Gewicht (g) Max 8.0 g Weight
 • Prestaties Up to 3,500 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
 • Sequential schrijven Up to 3,000 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken